Derfor skal du kysse mindst to gange om dagen

Foto: Shutterstock

Det er dejligt at kysse, men faktisk så findes der også en videnskabelig grund til, at du bør sætte godt gang i kyssetøjet.

Det er de færreste, der skal bruge argumenter for at kysse, men vidste du, at det ikke kun er godt for følelserne og kærligheden at sætte læberne mod hinanden?

At kysse modvirker nemlig også en række fysiske problemer, som mange af os går og døjer med.

For lider du af ømme eller spændte kæber, skærer du tænder om natten, ’knækker’ din kæbe fra tid til anden eller døjer du med spændingshovedpine?

Så kan du med fordel skrue ekstra meget op for meget du kysser, da dette gør, at du slapper mere af i kæberne.

Det mener i hvert fald svenske Candice Forness, der arbejder som ayurvedisk ansigtsspecialist.

Hun forklarer nemlig, at kys helt naturligt får dine kæbemuskler til at løsne op og slappe af, så du undgår spændte og ømme kæber samt de smerter, der ofte følger med.

Læs også

5 gode grunde: Derfor skal du have sex hver eneste aften

Lider man af kæbe-problemer, så foreslår Candice Forness, at man griber sin partner og minimum to gange om dagen i en måned bør afsætte rigeligt med tid til at få kysset igennem.

Herefter vil man, ifølge Candice Forness, kunne mærke en effekt, samtidig med at man har det sjovt undervejs.

Og skulle eksperimentet mod forventning vise sig ikke at hjælpe på de ømme kæber, så er man i det mindste kommet meget tættere på sin partner - eller hvem man nu ellers vælger at kysse med.

Og helt ærligt – man kan vel næsten ikke kysse for meget?

Er du i tvivl om, hvordan du skal kysse din partner, mens du arbejder på dine ømme kæber, så kan du her læse om, hvordan du i hvert fald ikke skal kysse. Her får du nemlig 10 tegn på at du - eller din partner - er en elendig kysser.

 

Dagens Gossip