Derfor skal du prøve vibrerende trusser

Foto: Sinful

Vibrerende trusser lyder muligvis lidt mærkeligt. Men du vil blive overrasket over, hvor meget sjov og spænding du kan få ved at opgradere dit valg af tilbehør til undertøjsskuffen.

Sammen med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, giver vi dig her 4 gode grunde til at iføre dig et par vibrerende trusser. Læs med!

4 fordele ved vibrerende trusser

1. Du får hurtigere klaret dine pligter

Er du træt af papirarbejde, opvask og ærinder?

Pligter er noget, der bare skal overstås, men de ender typisk med at tage lang tid, fordi vi hele tiden udsætter dem.

Hop i et par vibrerende trusser – de vil give dig et skud energi, så du får dem klaret lynhurtigt, og så er det selvfølgelig en bonus at slutte af med en orgasme.

Det kan endda være, opvasken ender med at blive din yndlingsbeskæftigelse?

2. Det bliver sjovere at give et blowjob

Din kæreste elsker stensikkert at få et blowjob, men det er ikke altid lige let selv at forblive tændt og våd, mens du ”arbejder” dernede.

Men med vibrerende trusser er det problem klaret. De stimulerer dig, mens du stimulerer ham. Det vil sikkert også være en fræk oplevelse for din kæreste at opleve dig stønne og vride dig samtidig.

Hvis du ikke er vild med at give blowjobs, kan trusserne gøre det til en sjovere og mere nydelsesfuld oplevelse for jer begge.

3. Skab spænding i parforholdet ved at bruge dem offentligt

Det hænder, at gør det samme i vores forhold, og mange savner den spænding, der var i starten. 

Her kan I tage jeres frække parleg ud i offentligheden og opleve det sus, der er ved ikke at vide, om I bliver opdaget, eller om du pludselig får orgasme.

Du kan bruge dem på restaurant, i biografen eller til en fest og give din kæreste fjernbetjeningen, så han har fuld kontrol over din nydelse. 

4. Det kan være jeres lille hemmelighed

De vibrerende trusser er utroligt diskrete og samtidig ekstremt nydelsesfulde – og ingen andre end dig og din kæreste ved, at du er iført dem.

Det kan bidrage til intimitet og følelsen af at være sammen om noget, når I eksperimenterer med trusserne.

At have en hemmelighed som denne sammen er en sjov lille ting, der også kan være med til at spice jeres forhold lidt op.

Top 3 vibrerende trusser

Den fjernbetjente sommerfugle-vibrator er en klassiker, når det kommer til vibrerende trusser. Du får både indvendig stimulering af den lille tap, mens sommerfuglens vinger og krop stimulerer dig udvendigt og på klitoris.  

Den testvindende Club Vibe II fra OhMiBod er den første af sin slags i verden. Den trådløse vibrator er skabt til at passe perfekt i dine trusser og give dig skønne vibrationer fra et af de fem pirrende vibrationsmønstre. Som noget helt specielt kan den også vibrere i takt til musik eller stemmer, når den sættes i ”music-mode”. 

Love to Love Secret Panty ligner en helt almindelige sort G-streng, men den gemmer på en verden af nydelse. Den fungerer ved, at du sætter det medfølgende vibratoræg op, tager trusserne på og vælger et af de ti vibrationsprogrammer.

 

Dagens Gossip