Dette sker der med dit sexdrive i varmen

Sommeren har for alvor ramt Danmark med temperaturer, der de sidste par uger har fået de fleste af os til at smide mere og mere tøj.

Dagene er lange og varme, og nætterne er endnu hedere. Og det kan altså godt få nogle af os til at føle os lidt mere kåde, end vi normalt gør. Men hvad er det ved sommeren, der gør, at vi har mere lyst til sex? 

Og skulle det grå vejr alligevel ramme for alvor, så kan du roligt læse videre. For rejser du sydpå, er det altså de samme lyster, som kommer op til overfladen. 

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, kigger vi nærmere på, hvorfor dit sexdrive øges om sommeren. 

3 grunde til at sommeren påvirker din sexlyst

1. Mere synlig hud gør os vilde i varmen

Korte kjoler, shorts, toppe og bikinier. Når det er varmt udenfor, iklæder vi os mindre og mindre.

Det betyder, at der er mere hud at kigge på, og det kan altså godt gå hen og give os mere lyst til sex.

Ifølge Nicole Prause, neurolog ved Liberos, behøver vi ikke nødvendigvis at tænke på sex, men den øgede fritid og det forførende tøj, er højst sandsynligt med til at øge dit sexdrive.

2. Vi får mere energi om sommeren

Når vi er udsat for sollys, begynder den lille struktur i vores hjerne kaldet pinealkirtlen at producere serotonin.

Serotonin er en neurotransmitter, der er kendt for at give os en følelse af veltilpashed og lykke, og som kan gøre os helt lovey-dovey over for dem, vi har kær.

Ligeledes er de lyse dage og nætter med til at mindske produktionen af melatonin, der kan gøre os sløve og søvnige.

Så med al den ekstra energi og optimisme, som sollyset giver os, er det ikke underligt, at vi har mere lyst til sex om sommeren.

3. Sollys giver os et selvtillidsboost

Når kroppen udsættes for sollys, dannes der D-vitamin i kroppen.

Ifølge Dr. Serena Goldstein kan det være med til at påvirke andre forhold i kroppen, som for eksempel hovedpine, træthed og dårlig søvn, og når vi oplever en forbedring i vores helbredstilstand, kan det give os et selvtillidsboost. 

Derudover fører varmt vejr ofte til flere udendørsaktiviteter, der kan booste vores endorfiner, der sørger for, at vi er i godt humør, har god energi og føler os opstemt.

Få mest ud af dit sexdrive

Når lysten melder sig, er det bare med at få det meste ud af den.

Ikke nok med, at der er point at score på motionskontoen, så er det også ekstra god grund til at tilbringe tid med kæresten og være mere intim.

Hvis I mangler lidt sommerkrydderi til jeres sexliv, er en parvibrator en perfekt tilføjelse. Hos Sinful.dk kan du finde et bredt udvalg, som I både kan bruge ved oralsex, og mens I elsker, og de dejlige vibrationer kan altså være en rigtig god investering i jeres sexliv.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, fortæller her, hvordan I som par kan bruge et vibratoræg:

”Du kan også lade din kæreste tage kontrollen over din nydelse med dette vibratoræg. Det styres via den trådløse fjernbetjening, der har en rækkevidde på 10 meter, så din kæreste kan pirre dig på lang afstand. Desuden har det hele 11 vibrationsmønstre, så du kan finde det, der pirrer dig mest. Er I ekstra modige, så prøv at brug ægget i situationer, hvor I ikke kan røre ved hinanden, men blot udfordre situationen med lange, hede sommerblikke,” er rådet fra Mathilde Mackowski.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip