Dette tidspunkt i et parforhold er der størst risiko for utroskab

Værd at være opmærksom på.

Få ting kan ødelægge et ægteskab som, når en af partnerne har et sidespring. Mange par ender i den situation, men hvornår skal man være mest opmærksom på risikoen for utroskab?

Det har utroskabssitet Saphrina undersøgt ved at spørge sine medlemmer, skriver Se & Hør

Man skulle måske tro, at risikoen for utroskab steg, jo længere et par har været gift, men overraskende nok er det faktisk ikke tilfældet. Undersøgelsen viste i grove træk, at risikoen for utroskab er størst i løbet af de fem først år af et ægteskab. Klarer man sig igennem de første fem år, er chancen for at undgå at blive for fristet ude mindre.

Læs også

Konepasseren Peter opfylder kvinders behov

27 procent af brugerne på datingsiden for utroskab havde kun været gift i et år eller to, da de var utro. 36 procent havde været gift mellem tre og fem år, da de havde en affære.

Men hvorfor går folk bag om ryggen på deres partner og dyrker sex med en anden? Den primære årsag er et utilfredsstillende sexliv. Den næstmest udbredte grund er en særlig høj seksualdrift, mens den tredjemest udbredte forklaring er, at de ikke længere føler sig tiltrukket af deres partner.

Der kan altså være god grund til at være opmærksom i løbet af de første fem års ægteskab. Ikke kun på, om partneren er utro, men også på at holde liv i gnisten i soveværelset.

Det ser nemlig ikke ud til, at der kommer mindre utroskab fremover.

Læs også

Denne lille ting afgør om kvinder er utro

- Vi ser, at stadig flere mennesker kaster sig ud i udenomsægteskabelige aktiviteter og åbne forhold. For mange par er de første fem års ægteskab de sværeste, og den ægteskabelige sex bliver ensformig, og gnisten kan dø ud og få folk til at strejfe omkring, lyder det fra utroskabssitet Saphrina.

 

 

Dagens Gossip