Disse 5 stjernetegn har en helt ustyrlig sexlyst

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvis du er født i et af disse fem stjernetegn, har du sandsynligvis en større sexlyst end de fleste.

Flere gange om dagen, et par gange om ugen, eller måske en gang eller to om måneden. Der er stor forskel på, hvor ofte man har lyst sex. 

Disse fem stjernetegn skulle dog have en trang, der er noget større end gennemsnittet.

Det skriver underholdningsmediet Yourtango.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

Tyren (20. april - 20. maj)
Tyren har en meget høj libido og kan ikke få nok af berøring og kærlighed. Varme følelser er dog ikke en forudsætning for tyren, som kan fortsætte i timevis på grund af sin store lyst til sex. Du er meget sensuel, så når man har sex med dig, følger der dybe kys, sensuel berøring og romantik med i købet.

Løven (23. juli - 22. august)
Du er flirtende og udadvendt af natur, hvilket betyder, at folk bliver draget af dig. Du er udmærket klar over, at du er svær at sige nej til. Du er kreativ og talentfuld i dobbeltsengen og elsker tanken om at vise dine nye tricks, når du har sex. Sex med dig er aldrig kedeligt.

Læs også

6 ting han tænker, når han kommer under et blowjob

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Som person er du meget selvhævdende, hvilket gør dig endnu mere sexet i din partners øjne. Du er berygtet for din høje libido, og de potentielle sexpartnere flokkes om dig. Din passion i dobbeltsengen holder sig kørende hele natten, og du skuffer aldrig.

Skytten (22. november - 19. december)
Du elsker at have det sjovt, hvilket gør dig til en glimrende sexpartner. Din energiske udstråling tiltrækker folk, som gerne vil have en bid af kagen. Skytten er altid klar på at prøve noget nyt og sørger altid for, at begge parter bliver tilfredsstillet. 

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Vandmanden (20. januar - 18. februar)
Vandmanden ved, hvordan han eller hun vækker andres interesse og bruger det gerne til sin fordel. Desuden har du en evne til at relatere til mange forskellige typer mennesker. Et samleje med dig er aldrig ordinært - uanset, om du er i et seriøst forhold eller har et engangsknald.

Dit stjernetegn afslører: Dette er det mest beskidte, du er villig til at gøre under sex

LÆS OGSÅ: Del din mening og tjen op til 35 kroner hver gang du svarer

 

 

 

 

Dagens Gossip