Disse 7 personer må du aldrig have sex med

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Det kan gå frygteligt galt, hvis du ender i dobbeltsengen med en af disse syv personer.

​Det er bestemt ikke lige meget, hvem det er, du tager med i dobbeltsengen. 

Selvom du er tiltrukket af en person, så er der nogle mennesker, som du bør holde dig langt væk fra, når det handler om sex.

Britiske Metro har samlet en række personer, som du bør nøjes med at fantasere om.

Læs også

7 kvinder afslører: Dette tænder os lige med det samme

1. Din bofælle.
Det kan måske være fristende at have sex med en bofælle, hvis der er en gensidig tiltrækning. Men risikoen for, at det ender fuldstændig galt, er desværre rimelig stor. Hvis det går bare en smule skævt mellem jer, kan det blive en meget akavet fornøjelse at bo sammen og der er ikke nogle steder, du kan undgå din bofælle.

2. Din chef.
Dette punkt giver vist sig selv. Selvom mange tænder på tanken om sex med chefen, så er det en fantasi, som du bør undgå at udleve. Det skaber rod i jeres forhold til hinanden, dine kolleger vil sandsynligvis finde ud det, og det kan skabe store problemer for dig på arbejdspladsen.

3. Din ekskæreste.
En vaskeægte klassiker. Mange mennesker falder i og har sex med en tidligere partner. Det er også ret nemt - I ved, der er en fælles tiltrækning og kender hinanden godt, ikke mindst i dobbeltsengen. Men pas på! Der er en grund til, du ikke længere er sammen med ham. Desuden kan du hurtigt brænde fingrene, hvis du har bare lidt følelser i klemme.

Læs også

13 vanvittige ting fundet i tissekoner i 2017

4. Din kollega.
Du leger med ilden, hvis du har sex med en, du arbejder sammen med. Du ser vedkommende hver dag, skal kunne samarbejde med ham og opføre dig professionelt, selvom du måske er vred, såret eller bare forvirret over jeres relation. En tommelfingerregel er, at du bør overveje det nøje, før du har sex med en kollega.

5. Din gode ven.
Han kender dig bedre end nogen anden. Måske har du altid haft et godt øje til ham, eller han til dig. Men det kan få alvorlige konsekvenser for jeres venskab, hvis du har sex med ham. Pludselig er der nogle helt andre følelser på bordet i jeres relation, så det kan være vanskelige at fortsætte som venner.

6. Din venindes ekskæreste.
Du bør holde fingrene fra fyre, som dine veninder har haft et forhold til. Hvis det er svært for dig, kan du selvfølgelig spørge hende, hvordan hun ville have det med, at du var sammen med vedkommende. Men du risikerer at såre hende, hvis du ikke holder dig tilbage. Selv hvis hun giver dig sin tilladelse, kan hun have følelser, som hun ikke selv er klar over.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

7. Din underviser.
Du bør aldrig have sex med en person, der også er din underviser. Uanset, om I begge er voksne og har lyst til hinanden, så er det et absolut no-go. Det kan skabe store problemer i forhold til jeres relation til hinanden.

6 ting han siger, hvis han virkelig elsker dig

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip