Dogging er in: Birgitte på 43 år har sex på offentlige steder

Dogging lyder måske for de uindviede ikke særligt erotisk, men er blevet navnet, der dækker hurtige uforpligtende erotiske møder på joggingturen, i parken, på rastepladsen, på stranden eller et hvert andet sted, hvor der er mulighed for en diskret quickie.

Undskyldningen til partneren derhjemme er, at man lige skal ud og gå med hunden …

Dogging reddede mit ægteskab

Birgitte er 43 år, funktionær og bor i Storkøbenhavn. Og så praktiserer hun regelmæssigt dogging.

- Jeg havde nok aldrig troet, at jeg ville være sådan en kvinde, der kunne finde på at dyrke nogle af de vilde ting, som man læser om i kvindebladene i dag. Hvis nogen havde sagt det til mig for nogle år siden, så ville jeg ikke engang havde grinet af det. Men nu har jeg dyrket dogging i to år, og det er helt sikkert noget, som jeg ikke holder op med igen.

Birgitte oplevede, at hverdagen begyndte at blive kedelig og ensformig. Børnene var blevet større og uafhængige af hende, men dét, der virkelig fik hende til at blive forskrækket var, da veninderne omkring hende begyndte at gå fra deres mænd, og det ene ægteskab efter det andet sank.

Det fik hende til at tænke i nye baner. Hun talte med sin mand om muligheden for at få en elsker – og han sagde ok.

Savnede gode seksuelle oplevelser

- Da første jeg fortalte min veninde, at jeg havde fået lov af min mand til at finde en elsker, havde hun masser af spændende forslag, som gjorde mine ører helt røde. Swinger klubber og temaaftner på hotelværelser med flere mænd på en gang. Men det var alt for vildt for mig, og jeg var jo heller ikke interesseret i at gå på dates og lære fremmede mænd og kende.

- Jeg havde min mand, men jeg ville gerne have nogle gode seksuelle oplevelser. Så foreslog min veninde mig noget der hed ’dogging’. Først troede jeg, at det var dyresex, men hun grinede bare og forklarede mig, hvad det handlede om.

En hurtig tur på rastepladsen

- Jeg kunne godt lide det enkle i ideen, men jeg kunne ikke forestille mig at prøve at gøre det. Så min veninde tog mig med en tur ud til en rasteplads udenfor København. Der havde hun lavet en aftale med en ’ven’, hun kendte.

- Vi ankom til rastepladsen, hvor der holdt en del biler parkeret, og så bad hun mig vente i bilen, mens hun gik hen til en anden bil. Der trådte en høj, flot fyr ud af bilen, og de hilste smilede på hinanden. Så gik de ind i buskadset bag rastepladsen uden et ord. Jeg sad bare og stirrede. Efter 20 minutter kom de ud igen, sagde ’hej’, og så kom hun over i bilen til mig og satte sig strålende ind til mig, ordnede sit hår og sagde: ’Sådan’.

- Jeg kunne ikke lade være med at grine af hende, men så enkelt kunne det åbenbart være. Birgitte fik mod på at prøve selv. Første gang gik det ikke så godt – hun var simpelthen for nervøs. Så hun nøjedes med at få fyrens telefonnummer.

- Men 14 dage senere stod jeg der igen, denne gang uden min veninde, og så var jeg sammen med ham. Jeg vil ikke sige, at det var en fantastisk oplevelse, men det var heller ikke en dårlig oplevelse. Jeg var simpelthen for nervøs til at slappe af og give mig hen. Jeg havde heller ikke været sammen med en anden fyr end min mand i 16 år. Men jeg mødtes med ham tre gange mere og til sidst fungerede det rigtigt godt.

Nu har vi også sex derhjemme

I dag mener Birgitte selv at hun lever det perfekte liv sammen med sin mand, der har givet hende tilladelse til at have sine seksuelle eventyr.

- Det sjove er, at de her oplevelser har givet mig meget mere seksuel udstråling, så vi også er begyndt at have mere sex derhjemme igen. Det var ellers næsten helt gået i stå, men min mand er begyndt at opfatte mig som et erotisk væsen igen, og det har nok været den største gevinst.

- Jeg har ikke fortalt nogle af mine andre veninder om, hvad jeg laver, for de ville aldrig forstå det. Jeg kan næsten ikke selv forstå, at jeg er gået fra at være ekstrem monogam til at være den her kvinde, der af og til løber en tur i skoven og har sex med en komplet fremmed mand. Men det er jo så let og ukompliceret og uproblematisk.

- Jeg ved slet ikke, hvorfor jeg ikke har gjort det noget før, og i dag kan jeg helt sikkert ikke leve uden…

Læs flere nyheder om fritid og rejser her.