Du lyver for at få sex

Foto: Shutterstock.com

En undersøgelse har vist, at menneskers hjerner faktisk er kodet til at lyve, når der er mulighed for at få sex.

Det er næsten uundgåeligt, at du ikke har løjet på et tidspunkt i et forsøg på at få sex. Det behøver ikke at være en stor løgn, som at du er astronaut, der skal af sted på rumrejse næste dag, og derfor er i altså nødt til at have sex denne aften.

Det kan være noget helt så uskyldigt som, at du synes hendes sangstemme er smuk, selvom den i virkeligheden lyder som katte der skriger, eller at hans samling af modeltog bare er så FED.

Hvis du er blandt dem, der har sagt en mindre eller større løgn for at få sex, skal du dog ikke skamme dig. Det er faktisk langt hen af vejen meget naturligt. Det viser en ny undersøgelse, som er publiceret i Journal of Experimental Psychology.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

Ifølge den er hjernen altså mere eller mindre kodet til at skulle lyve, hvis det betyder, at sandsynligheden for at få sex bliver større.

“Når muligheden for at få sex er til stede, så er folk mere tilbøjelige til at ændre attitude og kaste sig ud i en bedragerisk præsentation af sig selv. Med andre ord indordner de sig efter forholdene, tilføjer usande detaljer til historier og decideret lyver,” fortæller forskerne fra University of Rochester i USA og Interdisciplinary Center Herzliya i Israel.

Undersøgte 600 heteroseksuelle

Resultatet fandt forskerne ud af ved at undersøge 600 heteroseksuelle studerende. De fik besked på at indtage holdningen fra en attraktiv fremmed af det modsatte køn. Det skriver det britiske medie Metro.

De 600 personer blev derefter opdelt i to grupper, hvor den ene gruppe blev udsat for seksuelt eksplicitte billeder, mens den anden blev udsat for normale billeder.

Det samlede resultat viste, at folk der følte en mulighed for, at der kom sex på bordet, var mindre ærlige end den modsatte gruppe.

Har du nogensinde løjet for at optimere din sandsynlig for at få sex?

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip