Efter online orgie med 30.000 involverede: 'Smart sexlegetøj bliver normen'

09/06/2021 15:45

Lukas Jepsen

Sex og samliv
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Efter et ‘online-orgie’ med mere end 30.000 deltagere, mener eksperter, at fremtidens sex i høj grad vil foregå online.

Mest læste i dag

Alle har nok opfattet, at verden med stor hast bliver konstant mere digital, og det kan til tider være svært, at følge med den voldsomme udvikling. Nu mener flere eksperter, at noget så privat som sex, i høj grad også vil blive digitaliseret, inden for kort tid. 

Men før vi går i gang med den delvist overvældende historie, er der et begreb, det i denne sammenhæng er vigtigt at kende til - ‘teledildonics’.

Hvilket kort fortalt, er virtuelle seksuelle møder, der bruger teknologi til at efterligne og udvide menneskelig seksuel interaktion. Altså et begreb, der dækker over sex mellem mennesker, der ikke er fysisk sammen - godt så:

I slutningen af ​​maj var teledildonics- eksperter fra firmaet Lovense, vært for et online orgie, der forbandt over 30.000 sexlegetøjsbrugere sammen på en verdensomspændende festival for sexteknologi.

Dan Liu, Lovenses administrerende direktør, fortalte Daily Star, at han er sikker på, at begivenheden viser vejen til fremtiden for menneskelig seksualitet . Han mener, at i fremtiden tror han, vil mange flere mennesker bruge "sexlegetøj, der kan interagere med andre højteknologiske enheder, platforme, tjenester og spil".

Han forklarede, at mindst yderligere 8.000 mennesker, der sammen med de 30.000 sexlegetøjsbrugere var logget ind via Twitter for at "udløse tusindvis af andre menneskers legetøj rundt om i verden".

For at deltage skulle Lovense sexlegetøjsejere parre deres legetøj til Lovense-appen og derefter deltage i orgiet ved at trykke på en knap. Derefter kunne de mærke vibrationerne synkront med de andre deltagere i orgiet i realtid.

Vibrationsmønstrene blev valgt af hashtags - to officielle til de indbyggede mønstre i enhederne og yderligere femten brugerdefinerede vibrationer.

"#lovense aktiverede fyrværkerimønsteret, og #lovenseorgy aktiverede jordskælvsmønsteret," sagde Dan. (Begge er vibrationsmønstre i firmaets produkter)

Han tilføjede, at nogle af virksomhedens fans og skabte deres egne vibrationsmønstre, der var knyttet til deres egne hashtags.

”For eksempel skabte onlinemagasinet Future Of Sex et mønster inspireret af den uforgængelige sang Mr. Roboto af Styx, som kunne aktiveres ved at tweete #futureofsexforlovense,” sagde han.

Dan sagde, at såvel som et mærkbart boost i salget inden begivenheden, havde virksomheden modtaget "en masse positiv feedback, kommentarer og sjove memes".

Det er det bedste fra begge verdener, sagde han og tilføjede: ”Det er en spændende oplevelse, der giver folk mulighed for at føle sig som en del af en kæmpe, internationalt sexfest.

Samtidig er de helt sikre i deres eget hjem og i stand til at slukke for legetøjet når som helst og gøre andre ting, så vende tilbage og opleve fornemmelser med tusinder af virtuelle partnere igen. Det er en ny, men super cool oplevelse og folk kunne bestemt lide det. "

Årets begivenhed er den tredje i af sin slags. Dels fordi folk sad fast hjemme på grund af lockdown og ledte efter nye måder at bryde monotonien på, var det den største Lovense Orgy endnu, men Dan siger, at folk allerede leder efter mere .

"Indtil videre har vi afholdt dem årligt i april eller maj. Et par dage efter begivenheden spurgte vi vores Twitter-følgere, hvor ofte de gerne ville have et orgie, og det mest populære svar var en gang om måneden," sagde han.

"Dette er selvfølgelig for ofte," sagde han, men tilføjer, at der foregår interne diskussioner om, at lave orgiet to gange om året eller iscenesætte "orgier med specielle temaer som til jul eller Valentinsdag".

Han siger, at mens interessen for teledildonik er steget støt i løbet af de sidste par år, har pandemien givet et enormt løft til ideen om at oprette forbindelse seksuelt med en partner via internettet.

"Sexteknologi kommer dybere ind i folks daglige liv," sagde han.

Snart forudsiger han, "at have et smart sexlegetøj bliver lige så almindeligt som at eje en smartphone og en fitness-tracker".