Ekspert afslører: Derfor skal kvinder pudse næse, inden sex

Foto: Shutterstock

Hvis man for alvor vil sikre sig en god stund på de krøllede lagner, så skal kvinder pudse næsen godt og grundigt, afslører ekspert.

Han tænder dig helt vildt, og når han vender hjem i sit snavsede arbejdstøj fra byggepladsen, så skal der helst ikke gå mange øjeblikke, inden han river dig rundt i soveværelset.

Men inden du når så langt, så tøv en kende og puds din næse.

Det lyder som et idiotisk og komplet ligegyldigt råd råd, men faktisk har forskere fundet en sammenhæng mellem næsen og muligheden for at få en orgasme som kvinde, skriver Mirror.

En ny undersøgelse fra Technical University Dresden i Tyskland bad 70 unge voksne om at vurdere deres sexliv og deres evne til at lugte, hvilket viste et overraskende resultat.

Læs også

Solbrændt? Du har med garanti dette vidundermiddel mod rød hud i køleskabet

For kun en ud af syv kvinder med dårlig lugtesans kunne få orgasme i sengen, mens seks ud af syv kvinder med god lugtesans kunne få orgasme jævnligt.

- En høj følsomhed overfor lugte og dufte er associeret med bedre og mere tilfredstillende seksuelle oplevelser, såvel som en højere andel af orgasmer, siger Johanna Bendas, der er en af forskerne bag undersøgelsen.

Du skal pudse næsen godt og grundigt inden sex, lyder rådet fra ekspert. Foto: Shutterstock

Med lugtesansen bliver det nemlig endnu nemmere at få orgasme under sex, viser ny undersøgelse. Foto: Shutterstock

Derfor foreslår psykoterapeuten Phillip Hodson at man sikrer sin lugtesans bedst muligt, inden man krøller lagnerne:

- Undersøgelsens resultat indikere, at en forkølelse eller en stoppet næse kan gøre sexlysten mindre. Så det kan være fornuftigt at pudse næse inden sex. Jeg har selv set, hvordan at man kan øge den seksuelle tiltrækning mellem parterne ved at få dem til at dufte til hinanden bevidst, siger han til The Sun.

Læs også

Underviser ydmyger ung kvindelig studerende: Så tager hun genial hævn til eksamen

En ting er lugtesansen, men noget andet er udseendet, som man også kan hjælpe på vej i seksuelle sammenhænge. De fleste mænd kan nemlig godt lide lidt hår på karamellen, viser det sig.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip