Ekspert: Denne type mænd er de værste i sengen

Shutterstock.com

Er du mon enig med eksperten, når hun udnævner denne type af mænd som de absolut værste elskere?

Det er ikke antallet af sexpartnere, der afgør, om du er en ‘hingst’ i soveværelset. 

Det er en klar misfortåelse, at fordi du har haft sex med mange, så må du også være god til at dyrke sex. Det siger ‘sexperten’ Nadia Bokody til Daily Star. 

Læs også

Brud fyrer sin egen søster: 'Dine bryster er for store'

Det værste sex nogensinde

Den 36-årig ekspert er kommet til tasterne efter et kortere forhold hun havde med en britisk backpacker ved navnet Will. Hun beskriver ham som værende en af de ‘flotteste, hun nogensinde har set’.

“Hvis Pocahontas’ John Smith var en virkelig person, ville han have lignet Will. Men ingen Disney-fantasier kan kompensere for dårligt sex," fortæller Nadia Bokody.

Hun beskriver at have oplevet sit liv værste sex med netop Will. Men det er ikke det faktum, at Will var backpacker, der gjorde udslaget.

Da Nadia Bokody bad Will om at "sænke tempoet", svarede han, at det ville gøre det hele kedeligt, og da han ville udføre oralsex på hende, så var det ikke, som hun havde forventet. 

"Det er uden tvivl en af de oplevelser, som jeg vil huske. Men ikke af af de årsager, som Will håber på,”, forklarer hun og tilføjer:

“Jeg tror ikke, det er en tilfældighed, at Will var en ungkarl, der udover en gymnasie-romance aldrig havde haft et langvarigt forhold."

På baggrund af oplevelsen med Will er Nadia Bokody kommet frem til, hvilken type af mænd, der, ifølge hende, er de værste i sengen.

De værste er…

Single-mænd, der aldrig har været i et forhold, er forfærdelige i sengen, og får dermed den triste førsteplads.  

Men det er ikke kun mandens skyld.

“De har aldrig haft en kvinde, der har fortalt dem sandheden,” fastslår sexeksperten. 

Hvad tænker du? Har Nadia Bokody ret, når hun udnævner single-mænd, der aldrig har været i et forhold, til at være de værste sexpartnere? 

Læs også

Par bestilte pepperoni-pizza og fik nazi-hilsen med

 

 

 

 

Dagens Gossip