Er din kæreste træt af sex? 7 ærgerlige grunde til, at hun har mistet lysten

Syv grunde til manglende sexlyst og hvad du kan gøre ved det.

Manglende lyst til sex er et problem, der kan ramme både mænd og kvinder.

Har du en stor sexlyst og synes du, at sex er det mest fantastiske i hele verden, kan du måske have svært ved at begribe, hvorfor andre ikke finder samme tilfredsstillelse i de sexuelle nydelser.

Mennesker fødes med forskellige sexlyster. Nogle har en høj sexlyst, mens andre har en lav. Det gælder både mænd og kvinder.

Lysten styres af forskellige stoffer i hjernen. Alt afhængig af hvor du er i livet, vil disse stoffer og dermed din sexlyst påvirkes.

Læs også

Forskere afslører: sådan fjerner du poser under øjnene

Ifølge den amerikanske sex-terapeut, Mary Jo Rapini, er der flere årsager til, hvorfor din sexlyst pludselig daler.

Vi har her samlet de syv ærgerligste årsager til en manglende sexlyst:

1. Du føler dig konstant sur:
Er du sur på din partner, eller har du i længere tid båret nag over en bestemt hændelse, så vil din sexlyst automatisk dale. Ifølge Mary Jo Rapini skal kvinder føle sig elsket og knyttet til deres partner, før sexlysten igen stiger. Er du derfor i et forhold, hvor I konstant ser jer sure på hinanden, skal I derfor være bedre til at prioritere kvalitetstid med hinanden. Husk at snakke jeres problemer igennem. Først herefter vil din sexlyst atter stige, forklarer sex-terapeuten.

2. Du er ikke glad for din krop:
Er du ikke tilfreds med dit kropsbillede - hvordan du ser ud og hvor meget du vejer - spiller det en afgørende rolle for din sexlyst. Ifølge en undersøgelse foretaget af Daily Mail har 52 procent af alle kvinder på et tidspunkt i livet takket nej til sex, da de ikke ville vise deres krop frem. En sund livsstil, motion og accept af kvindekroppen kan afhjælpe problemet.

3. Du bruger p-piller:
P-piller og andre hormonforstyrrende præventionsformer kan have en række ubehagelig, dog harmløse, bevirkninger. Du kan få kvalme og hovedpine, opleve humørsvingninger og pletblødninger og så kan din sexlyst dale. Overvej derfor at skifte p-pillerne ud med andre præventionsformer.

Læs også

9 frække sms'er der vil gøre din kæreste liderlig i juleferien

 4. Du er jaloux:
Hvis du oplever, at din partner kigger efter andre kvinder, er det ganske normalt, at din sexlyst forsvinder. Fortæl ham derfor, at det går dig på. I sidste ende vil det kun gavne jer begge, at vide hvor hinandens grænser går.

5. Du oplever bivirkninger ved din medicin:
Hvis I er super lykkelige i jeres forhold og du hverken er jaloux, sur eller ulykkelig over din krop, så kan din manglende sexlyst skyldes forskellige former for medicin. Spørg derfor din læge til råds.

6. Din partner tilfredsstiller dig ikke:
Mary Jo Rapini møder mange kvinder, der ikke længere tilfredsstilles af deres partner. Selvom han kan være nok så sød og en rigtig god far, så er livet i sengen blevet for trivielt. Er det tilfældet, bør I tale om problemet på en varsom og kærlig måde, så ingen bliver kede af det.

7. Du befinder dig i et langvarigt forhold:
Kvinder er kendt for at miste sexlysten langt hurtigere end mænd. Allerede efter et år med samme partner kan du opleve at din sexlyst daler. Ifølge sex-terapeuten bør du derfor udforske nye sexuelle områder med din partner. I kan tage på sex-messe, gå i sex-forretninger eller udforske nettet for spændende muligheder.

Læs også: 3 frække tricks: Sådan får du en kvinde til at komme flere gange

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip