Få flere orgasmer i 2018: 5 sexede nytårsfortsæt til soveværelset

Sådan får du flere og mere intense orgasmer i 2018.

Orgasmer er skønne og dejlige og så kan de afhjælpe stress og depression.

Hvis der er noget, vi alle kan takke ‘ja tak’ til, så er det en ekstra orgasme.

Hvad end du giver dig selv en orgasme eller beder din partner gøre det, så er der visse ting, du kan gøre i soveværelset, som vil øge antallet af orgasmer.

Med disse sexede nytårsfortsæt garanterer vi, at du vil få et 2018 med mange klimakser.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

EliteDaily har samlet en række ting, der vil øge dine orgasmer og sikre dig mange klimakser i det nye år:

1. Udforsk dig selv og dine lyster:
Tænd stearinlys og træk gardinerne for. Læg dig i sengen og nyd en solo-session med dig selv og din skede. Der er intet pinligt i at onanere. Omfavn i stedet dine liderlige lyster og gør det til en vane at onanere. Hvis du har svært ved at gå det gjort i en travl hverdag, så skriv det i kalenderen. Først når du ved, hvad der tænder dig, og hvordan du kan lide at blive berørt for neden, kan du opnå fuld nydelse.

2. Udtryk dig vokalt:
Hermed ikke sagt at du skal fake dine orgasmer, men fortæl din partner hvad du kan lide. Tøv endelig ikke med at fortælle ham, at du ikke bryder dig om hans tungebevægelser. Hans største ønske er, at gøre det bedste for dig, så hvorfor ikke lade ham? Pas dog på med at kristere ham, men sig i stedet at du bedre kunne lide det, han gjorde før, og hvis det er rigtig godt, det han gør, så ros ham.

3. Vær fysisk aktiv:
Også uden for soveværelset. Det er bevist, at motion medfører bedre sex. Ifølge en undersøgelse foretaget af universitetet i Texas, USA, opnåede de personer, der dyrkede regelmæssig motion flere orgasmer, og de havde lettere ved at blive sexuelt tilfredsstillet. Så kan du så se at komme afsted.

Læs også

12 irriterende tanker alle kvinder har på første date

 4. Lav knibeøvelser:
Ved at lave regelmæssige knibeøvelser, vil du opleve flere intense orgasmer. Ifølge eksperter vil et stramt bækkenbund nemlig resultere i en mere intens nydelse. Du kan for eksempel lave 10 knibeøvelser morgen, middag og aften. Er du i tvivl om hvordan, så bare klem sammen, som hvis du skal stoppe en tissestråle.

5. Invester i et godt sexlegetøj:
En vibrerende dildo kan virkelig være et fantastisk supplement til de orgasmer, din partner kan give dig og du kan bruge den, når han ikke er i nærheden. Eller I kan bruge den sammen. Kvalitets sexlegetøj kan snildt være en dyr investering, men det er hurtigt tjent ind i dejlige orgasmer.

Læs også: 7 hemmeligheder om oralsex en fyr aldrig vil fortælle dig

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip