Flest mænd er utro på denne dag på året - og den er lige om hjørnet

Foto: Shutterstock.

Ved du, hvad din mand skal lave den dag?

Det er efterhånden ingen overraskelse, at julen starter i oktober med julepynt og klejner i supermarkederne kombineret med, at alle landet slotte, gårde og haller slår dørene op til julemarkeder - for ikke at tale om de mange juletræer, der skal tændes, krybbespil, der skal ses og julegaver, der skal købes tidligt for at få rabat.

Alle dette sker, inden kalenderen viser 1. december. 

Læs også

Rød alarm: Folk med disse job knalder oftest udenom

Det er måske sød musik i ørerne for juleelskere, men den tidlige start på juleriet har en bagside, som mange ikke kender til, skriver den britiske avis The Mirror. 

Utro folk har nemlig pludselig rasende travlt med at finde tid til både at dyrke deres sidespring og være julemennesker med familien midt i deres almindelige trummerum med at skjule dankortkvitteringer, makulere telefonregninger og slette internethistorik. 

Ifølge datingsiden for gifte personer, IIIicitEncounters.com, er i morgen, fredag d. 18. november, den mest populære vinterdag for utro personer at være sammen med deres affære, og omvendt er i morgen den populæreste dag, hvor gifte kvinder bliver bedraget af deres mænd.

Læs også

Denne lille ting afgør om kvinder er utro

IllicitEncounters.com oplever 30 procent mere aktivitet på denne dag end på andre vinterdage, ligesom en undersøgelse viser, at 72 procent af brugerne på datingsitet for gifte folk, foretrækker at bruge 18. november til at tage på weekend med elskerinden.

Om tendensen fortæller datingsitets talsmand Christian Grant følgende:

- ‘Unfaithful Fridag’ (Utroskabsfredag red.) og dagen op til og efter, er den sidste chance en utro person har til at snige sig væk med elskerinden, siger han til The Mirror.  

Efter den 18. november er det noget nær umuligt for utro mænd at lave en fræk aftale uden for ægteskabet på grund af de utallige julearrangementer og familieforpligtigelser, der følger. Ikke at vi skal klandre julen for al verdens utroskab.  

Læs også

Dansk tv-vært indrømmer: 'Jeg har været min kone utro flere gange’

 

 

 

Dagens Gossip