21-årige kvinde med giga-bryster forarger på nettet: Tigger om at få penge til ny operation

Foto: Colourbox.

Indsamling på nettet til 21-årig kvindes brystreduktion får sindene i kog.

Store bryster er et tveddelt sværd. Kvinder der har dem vil i mange tilfælde gerne have dem gjort mindre, men kvinder med små bryster vil gerne have mere fylde i barmen. 

For 21-årige Kya Granito er brystpartiet blevet et sandt helvede. Det seneste tre år er brysterne nemlig gået fra en dobbelt D-skål til en dobbelt H. 

Læs også

Husker du verdens største bryster? Nu bliver de endnu større

Indsamling til brystreduktion får nettet op i det røde felt
Den 21-årige har ikke længere råd til bh’er, der er blevet alt for dyre, for slet ikke at tale om rygsmerter, der gør det svært at stå op om morgenen eller rejse sig fra sofaen. Kya har endda beskrevet en oplevelse, hvor hun sad fast i badekarret på grund af de enorme fortrin.

- Jeg lider af depression og lavt selvværd og mine bryster gør det 10 gange værre, skriver Kya, der også fortæller at brysterne vejer cirka 15 kilo, og at hendes bh-stroppe borer sig ned i huden til blodet flyder.  

Foto: Twitter

Reaktionen fra brugere på nettet er delt, da nogle synes, at det er alt for mange penge at spørge om, imens andre er synes, at det er til grin at samle penge ind til det formål: 

- Der findes mange andre og bedre velgørende organisationer, der ville have større glæde end pengene af dig, skriver en bruger.

Læs også

Eksperter: Der findes 7 forskellige slags bryster

Imens en anden og mere driftig bruger et godt forretningsråd til den 21-årige. 

- Hvis du lave de penge i en fart, så hiv dog pigerne ud og lav nogle smagfulde nøgenbilleder, så kan du nemt tjene de penge ind selv på seks måneder. 

Så er det råd vist givet videre.