Forførende, erotisk og frækt lingeri til julens bløde pakker

Det er snart jul, og derfor skal du helt sikkert ud og finde den perfekte gave til damen. Men det kan være svært at finde den helt rigtige gave, som man ved, hun vil blive glad for.

Derfor har vi i samarbejde med Sinful.dk fundet fem bløde pakker, der med garanti vil vække glæde, hvis de ligger under juletræet.

1. Et sæt frækt lingeri

Frækt lingeri er bare altid en god idé. Punktum. Det er nemlig noget, som både mænd og kvinder kan sætte stor pris på. Og mon ikke hun også ville blive utroligt glad, hvis det var et sæt frækt lingeri, der lå og var nydeligt pakket ind under juletræet juleaften. Hvor frækt sættet skal være er naturligvis helt op til dig, men der er rigeligt med muligheder at vælge mellem. Eksempelvis er det frække Nortie Friia BH og Bundløs G-Streng Sæt et perfekt mix af hendes trang til minimalistisk, skandinavisk design og din trang til at se hendes flotte former i forførende blonder.

2. Et sæt bundløse trusser

Er et sæt frækt lingeri ikke helt nok, kan et par bundløse trusser være sagen. Der findes et væld af forskellige modeller at vælge mellem. Både dem, hvor du ikke kan undgå at se, at de er bundløse, men også dem, hvor det er sværere at se, at de er det. Du kan for eksempel vælge at give hende et par Cotelli Perle Orgasme G-Streng, der udover at være bundløse også er med til at pirre hende lidt ekstra takket være snoren med perler, der kan sidde og stimulere hendes følsomme områder, når hun går eller sidder ned.

3. En forførende bodystocking

Skal det være en helt anden type frækt lingeri, der skal ligge i den bløde pakke, kan du også vælge at købe en fræk og forførende bodystocking, som hun kan bruge både i soveværelset eller som ekstra fræk beklædning til en tur i byen. René Rofé Spank Me Blonde Teddy har det helt perfekte look til at indramme hendes smukke og sexede kurver, med både flot kig til hendes kavalergang og hendes ryg. Det er en gave, hun med sikkerhed vil blive rigtig glad for.

4. Et sæt selvsiddende strømper 

Skal du lige bruge den sidste bløde pakke til at overraske hende med juleaften, kan et sæt selvsiddende strømper være med til at fuldende looket sammen med et sæt frækt lingeri. Fantasier er der nok af, så hvorfor ikke udleve dem? Med et par Cottelli Strømper til Hofteholder kan du på frækkeste vis få rammet hendes dejlige numse ind, når hun nu skal have et sæt frækt lingeri på. Men der mangler alligevel lige det sidste...

5. … selvfølgelig en hofteholder

En hofteholder kan være med til at sætte prikken over i’et, hvis du tænker at give hende frækt lingeri i gave. Hofteholderen er noget mange mænd fantaserer om, så du er sikkert ikke alene med dine frække fantasier. En Nortie Runa Blonde Hofteholder passer perfekt sammen med mange forskellige typer af frækt lingeri. Skal du vinde præmien som årets bedste kæreste, kan du vælge at give damen alle fem gaver. Så skal skal der nok komme heftig aktivitet i soveværelset.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip