Forskere har fundet ud, hvad kvinders sprøjteorgasme består af

Franske forskere har i nogen tid forsøgt at finde ud af, hvad kvinder, der oplever sprøjteorgasmer, egentlig sprøjter ud.

Det er rimelig klart, hvorfor mænd sprøjter, og hvad det er, der kommer ud: En klat, der fra naturens side er skabt til at lave babyer med.

Sprøjtet fra kvinder har dog været noget af et mysterium.

Forskningsforsøget, med gynækolog Samuel Salama fra Parly II privathospital i den franske by Le Chesney, har nu vist følgende:

Med udgangspunkt i syv raske kvinder, der jævnligt oplevede sprøjteorgasmer under sex, fandt de ud af, at væsken kom fra deres blære… 

Der er simpelthen tale om tis, der i nogle tilfælde er blandet op med et enzym med det engelske navn prostatic-specific antigen (PSA). 

Urin-strålen opstod, selvom kvinderne havde tisset af og tømt blæren, kort før de indledte akten, og der er dermed ingen tvivl om, at det er tis, der følger med det efterhånden seksualiserede sprøjt - også kaldet “squirting”.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip