Forskere: På dette tidspunkt er der størst risiko for, at kvinder er utro

Utroskab er hyppigst blandt gifte kvinder.

Tidspunktet er fundet. Det tidspunkt hvor flest kvinder har tendens til at være deres mand utro.

En ny undersøgelse fastlægger tidspunktet for hvornår flest kvinder begår utroskab. Er du gift gennem flere år, så har vi desværre dårlige nyheder. Resultatet fra undersøgelsen viser nemlig, at kvinder i alt fra seks til 10 års ægteskab har størst tendens til at være deres partner utro.

Årsagen skal ifølge forskerne forklares ved, at kvinderne i disse ægteskaber blandt andet føler sig pressede til at få børn og derfor prøver andre muligheder af. Det skriver The Sun.

Nygifte kvinder og kvinder der har været gift i over 10 år er oftest deres partner tro. Så er du enten nygift eller har været gift i over et årti, så skal du ifølge undersøgelsen ikke frygte utroskab fra din kone.

Læs også

Vægttab uden motion: Nye slankepiller skal mindske risikoen for diabetes

Modsat forholder det sig for mændende. Har en mand været gift i 11 år eller mere, vil han have tendens til at finde andre kvinder udenfor ægteskabet. Meget tyder nemlig på, at mænd på denne tid i livet begynder at indse, hvad de endnu ikke har opnået. Mænd har desuden et evolutionært ønske om at producere så stort et afkom som overhovedet muligt.

423 personer, der befinder sig i længerevarende forhold, har deltaget i undersøgelsen. Den fulde undersøgelse kan findes i The Journal of Sex.

Andre forskere har fundet 6 små ting, der er tegn på ægte kærlighed