Fortiden indhenter reality-deltager: Se Jessica Rose Shears nøgen

Foto: Jessica Rose Shears

Jessica Rose Shears fra det britiske reality-show Love Island kalder sig selv for fashion-model på Instagram. Men hun har også poseret uden en trevl på kroppen afslører en række billeder.

I det populære reality-show Love Island er deltagerne på jagt efter kærligheden foran rullende kameraer. Men en af nyeste kvindelige deltagere i dating-programmet har tidligere vist masser af hud og lidt til på kamera.

Det fortæller Mirror.

Jessica Rose Shear er såkaldt influencer og model på Instagram, hvor hun promoverer mode og skønhedsprodukter. Hun opdaterer sine følgere på Instagram med lækre modelbilleder i bikini og med fede accessories. Ifølge Mirror skulle hun også være en skarp atlet og har spillet vandpolo og dyrket wrestling.

På Jessica Rose Shear´s ene lår har hun tatoveret en rød rose. 

Men de mandlinge deltagere i Love Island vil muligvis finde hendes fortid endnu mere pirrende. Hun har poseret som Gud har skabt  hende i magasiner og kalenderserie med nøgne damer.

- Jessica er det perfekte match til showet, fortæller en kilde til The Sun.

- Hun er sjov og sexet og er meget selvsikker ved sin krop – og så hun på udkig efter kærligheden.

Love Island er blevet en bragende succes. Sidste år vandt parret Cara og Nathan showet  og endte med at dele deres 50.000 pund i porten. Cara blev siden hen gravid med Nathans barn, men siden er parret gået fra hinanden.

Men mon ikke Jessica Rose Shears nøgen får lokket et par mandlige deltagere til sig.

 

 

Dagens Gossip