Fræk undersøgelse afslører: Her er danskernes sexfantasier

Foto: Shutterstock (model)

En ny undersøgelse viser, hvilke sexfantasier, der hitter i de forskellige danske regioner.

Når danskerne fantaserer om sex, er det ofte en trekant, som de ser for deres indre blik. 

Analsex og forestillingen om at bruge sexlegetøj er også blandt de frække fantasier, der går igen blandt beboerne i flere regioner.

Det viser en undersøgelse, som YouGov har lavet for Søndagsavisen.

Læs også

6 uhyrligt hotte stillinger til oralsex, som du mangler at prøve

Mange københavnere tænder ifølge undersøgelsen på en forestilling om at se sin partner tilfredsstille sig selv. Det kan ifølge sexolog Sara Skaarip være en modreaktion på de seksuelle vibrationer, der er i storbyens gadebillede:

- Der er slalom mellem sexbutikkerne og nøgenbilleder på busserne, og mængden af de steder, hvor man kan udfolde og udforske sin seksualitet, er stor. Det kan gøre det attraktivt og tændende at fantasere om at se kæreste tilfredsstille sig selv, for det er noget af det allermest intime, der kun eksponeres for dig, siger Sara Skaarup til Søndagsavisen.

Blandt de adspurgte i Region Sjælland tænder hver tiende på en fantasi om at give den gas som pornoskuespiller. Ifølge Sara Skaarup en forestilling, hvor man er mega potent og befriet fra skam og fordømmelse, fordi det at have sex er ens rolle.

Læs også

5 simple tricks: Sådan giver du et blowjob, der suger al fornuften ud af ham

- I mindre byer er der ofte en større fordømmelse af folk, der er meget aktive seksuelt eller skiller sig ud, så måske har man brug for at fantasere sig til en seksuel frihed, end der er i samfundet, siger Sara Skaarup.

Nordjyderne og borgerne i Region Syddanmark fantaserer ifølge undersøgelsen om oralsex, som ligger i begges top fem. Det kan ifølge sexolog Bastian Larsen skyldes, at oralsex kan være et mere uudforsket territorium, fordi man ikke har så nemt ved at tale om sex, som man har i storbyen.

 

Dagens Gossip