Fræk undersøgelse: Enebørn bliver oftest utro voksne

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Et britisk datingsite har kigget nærmere på, hvilke mennesker, der er deres partnere utro.

Hvis du ikke har søskende, er der måske større sandsynlighed for, at du kommer til at være din partner utro.

Det ser i hvert fald sådan ud, hvis man skal tro en undersøgelse foretaget af IllicitEncounters, som er et britisk datingsite for gifte mennesker.

Det skriver The Sun.

Læs også

6 ting han tænker, når han kommer under et blowjob

Datingsitet har kigget nærmere på deres medlemmer, for at finde ud af, hvem der aktivt søger noget uden for deres parforhold. Her skulle de være kommet frem til, at en stor del af dem var enebørn.

Faktisk udgør medlemmer uden søskende med sine 34 procent den største gruppe på sitet. Herefter fulgte storebrødre og storesøstre som den næstmest repræsenterede gruppe med 28 procent.

- Det er velkendt, at et enebarn kan opleve følelsen af umådelig ensomhed i deres barndom, og det kommer tilbage og spøger i deres fremtidige parforhold. De har sultet efter opmærksomhed så længe, at de oplever, de har et desperat behov for det, siger talsmand for IllicitEncounters Christian Grant til The Sun.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

- Dette manifesterer sig ret tydeligt, når nogens partner arbejder sent, eller ofte rejser i forbindelse med arbejde. Alenetid for enebarnet duer ikke, så en affære er den perfekte kortsigtede løsning, tilføjer han.

De mindst utro i ’søskendeflokken’ skulle ifølge undersøgelsen være de midterste børn. Denne gruppe udgjorde kun 15 procent af deres medlemmer.

Lummer dille: Flere og flere kvinder maler dette frække motiv på deres negle

 

Dagens Gossip