Frække spil: Gør det sammen med kæresten

De fleste af os tænker nok på spilaftener, som noget man gjorde, da man var lille. Her bragte spil som sorteper, ludo og matador hele familien sammen til en hyggelig aften.

Men som vi bliver ældre, bliver spillene også lagt på hylden, og det er en skam.

For der findes et utal af spil til voksen, som dig og din kæreste – og måske jeres parvenner - vil kunne få stor glæde af. Spil, der vil bringe mere intimitet ind i jeres forhold på mere end en måde.

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, kigger vi nærmere på erotiske spil, der både kan få jer til at åbne op for hinanden, men også få jer til at smide tøjet.

Sørg for, at din kæreste også læser denne artikel.

Samtalespil bringer den dybe intimitet tilbage i forholdet

Hvis du har været i et forhold længe, kender du sikkert til, hvordan det bliver sværere at finde aktiviteter sammen, der frembringer den samme sitrende spænding mellem jer, der var i starten af forholdet – og før du ved af det, ender de fleste aftener med Netflix på sofaen.

Men her kan samtalespil virkelig gøre en positiv forskel.

Der findes mange varianter, men fælles for dem er, at de udfordrer dig til at blive mere åbne omkring dig selv og din kæreste ved at bringe emner på banen som værdier, følelser, fortid, nutid, børn og venner.

Med samtalespil løber I aldrig tør for noget at tale om, og så kommer I tæt på hinanden på en helt ny, intim måde. Et lille tip her er det kendte Dialogspil, som er udviklet af en parterapeut, og netop tager fat i de lidt dybere emner som parforhold, familie, job, kærlighed, værdier og drømme.

Frække spil giver et boost til jeres sexliv

Når I er kommet hinanden nærmere verbalt, er det tid til at også at blive tætte fysisk – her kan et erotisk spil gøre det hele lidt sjovere.

Spillene vil typisk udfordre jer til at udforske nye sider af hinandens kroppe, udforske fantasier I går med og måske endda bringe nogle frække rekvisitter i brug. 

På Sinful.dk finder du et bredt udvalg af både samtalespil og frække spil. Nedenfor har vi udvalgt tre af vores favoritter, der både passer til den hyggelige og hede kæresteaften.

De bedste spil til at spice jeres parforhold op

Monogamy er et testvindende brætspil, hvor du slår med en terning, og det felt, du lander på, dikterer, hvad du skal gøre. Spillet indeholder både intime, morsomme og hede udfordringer og ender med, at vinderen får lov at få en fantasi opfyldt fra et af korene. OBS. Spillet er på engelsk.

Med Master & Slave Bondagespil får I mulighed for at eksperimentere med blid bondage – det indeholder nemlig hele 13 stykker sexlegetøj som blindfold, håndjern, kildefjer og pisk, så I kan udleve jeres inderste fantasier eller lade som om, at I er med i en scene fra Fifty Shades. Spillet indeholder også 24 kinky udfordringskort, der kan inspirere jer til nye lege i soveværelset.

Erotic4Real er et brætspil, der kombinerer den gode samtale med det frække. Det handler ikke om at komme først over mållinjen, men om at åbne op for sine følelser og fantasier og komme tættere på sin partner ved at besvare en masse spørgsmål under kategorierne ”lyst”, ”moral” og ”følelser”.

Så er det næste træk måske ”bare” at finde det spil, som passer jer, og få en ekstra hyggelig weekend ud af det?

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip