Glatbane eller fuld busk? Så behåret skal missen være - ifølge mænd

Foto: Shutterstock

Nogle foretrækker en stor busk, mens andre ikke kan tåle synet af et enkelt hår. Men størstedelen af alle mænd har en foretrukne hårmængde, når et kommer til kussen.

Hvor meget pels må der egentlig være på bøffen?

Det spørgsmål er der meget delte meninger om, afhængigt af om man spørger mænd eller kvinder, og holdningen til den intime barbering har da også ændret sig markant gennem tiden.

I de glade 1960’ere og 70’erne skulle der ikke bruges energi på at barbere bikinilinjen, men med pornoens fremstød blev det mere og mere naturligt at trimme, vokse og generelt gøre mere ud af den hårløse mis.

Der er ingen tvivl om, at kvinder helt selv må bestemme over deres krop, men derfor kan det jo alligevel være sjovt at høre, hvad mænd egentlig tænker om behåringen på understellet, hvilket barberfirmaet Manscape har fundet på, skriver The Sun.

Læs også

Far bliver rasende, da han finder frækt legetøj på datterens værelse: Så indser han sin store fejl

Her spurgte firmaet 1000 britiske mænd om deres foretrukne hårlængde på tissebøffen, hvilket afslørede en overraskende konklusion.

Skal du gøre din mand rigtig glad, så skal du lade busken gro en smule, viser ny undersøgelse. Foto: Shutterstock

For cirka to ud af tre mænd foretrak, at deres udkårne kvinde havde en naturlig hårpragt eller havde ‘lidt hår uden at det var for meget’.

Cirka hver femte mænd er dog også mere sart, da 20 procent af mændene svarede, at de blev direkte frastødt af enhver form for kropsbehåring.

Læs også

Glem tissemanden: 7 steder du skal røre din mand, så han kommer for vildt

Men hvad med mændene selv, og deres egen busk?

Her sagde hver fjerde mand at de også gerne trimmede busken omkring dillermanden for at gøre deres partner glad, og 10 procent af alle mænd foretrak det helt ubehåret og glatte dunkedyr.

Hvis at kropsbehåringen giver pote, så betyder det ikke, at det skal ende i en lang suttetur - for med disse 5 tricks kan enhver kvinde give deres mand det bedste handjob i verden

 

Dagens Gossip