Glem telefonen: Nu kan du optage fræk hjemmevideo med din diller

Alle ved, at en hyggelig hjemmevideo kan være med til at sætte endnu mere fut i sexlivet. Men hvor tit er det ikke lige, at man har fumlet rundt med telefonen, hvor det alligevel ikke er blevet til en særligt god video i sidste ende?

Det er slut med de problemer nu! På Erofame 2018, som er verdens største indkøbsmesse for sexlegetøj, blev et nyt og spændende produkt introduceret, der med garanti kan gøre alle dine gamle hjemmevideoer til skamme. 

Revolutionerende videokamera

The CockCam er et nyt og spændende produkt, der gør det muligt for dig at filme agten fra helt nye vinkler. The CockCam er et videokamera og en penisring i et og samme produkt. Det betyder, at man kan sætte CockCam rundt om penis, hvorefter man kan filme alt fra blowjobs til doggystyle og cowgirl. Videoerne bliver optaget i HD, og de bliver synkroniseret med dit device via WiFi.

Du og din partner kan selvfølgelig også bare anvende videokameraet uden at have det siddende i penisringen, da der også er en smart holder til kameraet. Derved er det muligt at optage hinanden fra de helt gode vinkler, og det kan dermed fungere som et lækkert forspil inden selve akten.

Oplev de frække øjeblikke igen og igen

Det er pirrende at optage selve videoen, men det kan være mindst lige så ophidsende at se optagelserne igennem igen bagefter. Sammen med The CockCam kommer en sikker app, der kan downloades både i App Store og Google Play, hvori du kan gemme de frækkeste optagelser, så du kan finde dem frem en anden gang. Det er næsten som at få den ægte vare en gang til. Det betyder også, at du kan dele videoerne med din partner på en sikker måde. 

Kan bruges både dag og nat

De fleste ved, at de videoer man optager på telefonen ikke altid er af den bedste kvalitet. Det har ofte noget at gøre med, at videoerne er optaget i mørke, da det tit er her, folk er mere tilbøjelige til at hive videokameraet frem i soveværelset.

Med CockCam er det derimod muligt at filme lækre natteoptagelser også, da der i kameraet er indbygget night vision, der skal sikre, at videoer der er optaget i nattens mulm og mørke bliver mindst lige så frække at se på.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip