Glem tissemanden: 7 steder du skal røre din mand, så han kommer for vildt

Drop at pille ved den lange tissemand, hvis du vil overraske din mand i sengen. Foto: Shutterstock

Der ikke grund til at fokusere udelukkende på tissemanden, hvis du gerne vil give din mand en stor oplevelse i sengen.

Det er en farlig flot sag, som næsten alle mænd stolt viser frem, når den stritter og står lige ud i luften.

Men på trods af tissemandens åbenlyse kvaliteter, så har mænd rent faktisk også andre erogene zoner på kroppen, der kan gøre selv den største træmand blød i knæene.

1. Nakken og halsen
Et kys eller et lille kærtegn kan få de små hår i nakken til at rejse sig. Det er der en helt speciel grund til, og ifølge forskningen, så er nakken og halsen særlig modtagelig overfor lavfrekvente vibrationer. Derfor skal man kysse og brumme med munden, hvor vibrationerne fra læberne får det til at kilde i hele mandekroppen.

2. Ørerne
Lyttelapperne er ikke kun til at lytte til frække pornolignende støn. For ørerne er faktisk en af de mest følsomme steder på hele kroppen, og derfor kan små, frække bid eller et et pirrende slik med tungen. 

Læs også

17 år gammel hund hyldet af politiet: Da betjente så, hvad hunden havde fundet, gjorde de store øjne

Med tommefingeren og pegefingeren kan du også fange øreflippen ind med ansigtet og langsomt trække ned i flippen, så bliver han helt vild, var og våd - også bag ørerne.

Det skal ikke kun handle om pikken, hvis du vil gøre din mand rigtig glad. Foto: Shutterstock

3. Munden
Masser af kys. Der findes nærmest ikke en variant af de frække kys, der ikke kan stimulerer og skabe en ekstra pirrende og fræk oplevelse på lagenet. Det skyldes, at den stramme hud på læberne og de mange nerveender giver helt vilde fornemmelser i kroppen.

4. Bollerne
Det er altid nytårsraketten, der løber med opmærksomheden, og ikke de to knaldperler, der hænger i posen nedenunder. Men det er synd, for de to lange kugler kan få din mand til at gå i koma af bar lykke. Som forspil kan du røre ved kuglerne og stryge dem blidt, hvorefter at du samler fingrene og niver blidt i posen, ligesom når man samler en serviet op med fingerne.

5. Brystvorterne
Brystvorterne er vanvittigt følsomme og for kvinder kan mange kvinder rent faktisk komme, hvis man fokuserer på brystvorterne alene. Det gælder også for mænd, og det skyldes at nerverne fra brystvorterne i hjernen er nabo til det område, der bliver stimuleret, når man bliver rørt på det lyserøde kødmissil. Derfor giver det ekstra lækker stimulans, hvis du får et par strøg på pølsen, mens du kærtegner, niver eller bider i hans brystvorte. På den måde kan man endda slippe for et blowjob, hvis det ikke lige er sagen.

En kvindes berøring et af disse syv steder kan gøre manden mere lykkelig end nogensinde. Foto: Shutterstock

6. Numsen
Bagdelen er ikke bare til pynt i et par lækre cowboybukser. For en berøring eller et lille klap i numsen er ikke kun forbeholdt drengene i fodboldklubben. For med et lille klap, et niv eller et bid, kan gøre ham vild.

Læs også

19-årig kvinde opsøger clairvoyant: Da hun hører spådom, bliver hun rasende og vil have pengene tilbage

Hvis du i den grad vil gøre ham glad, så stikker du en meget våd finger op i numsen på ham (gerne med hjælp af glidecreme) og forsøger at ramme hans g-punkt ved prostatakirtlen. Men der findes dog også et andet punkt, der ikke kræver ‘indtrængen’.

7. Mellemkødet
Under den enøjede hævner og kødposen, sidder numsehullet. Men lige over den brune grotte sidder mellemkødet, og her er der frygtelig følsomt.

Hvis han er lige ved at komme, så skal du blidt, men bestemt trykke din tommelfinger ind i mellemkødet, og så gælder det om at lukke øjne og mund, da du godt kan regne med, at din mand eksplodere af vellyst og glæde.

 

Rasende kæreste opdagede, hvad hendes mand hvad gjort: Klippede dilleren af ham med havesaks

 

Dagens Gossip