Godt nyt til liderlige par: Dansk sexmesse søger testpersoner til sexlegetøj

Er man villige til at kaste sig ud i noget nyt med sin kæreste, så søger en dansk sexmesse åbne par. Foto: Shutterstock

Når Erotic World slår dørene op om få uger, så behøver man ikke holde sig i skindet. Der søges nemlig frivillige, der enten solo eller som par vil prøve det nyeste inden for sexlegetøj.

Nogle gange kræver det et ekstra skud inspiration at forny sig på de krøllede lagner.

Det kan være at man savner nogle friske tips, nye stillinger eller generelt bare et skud ny energi til at udforske sin partner, når man ligger nøgne under dynen. Hvis man godt kan lide at prøve noget nyt og tage legetøj med til hyrdetimerne, så er der godt nyt.

For når sexmessen Erotic World om cirka to uger slår dørene op, så kan man prøve kræfter med det nyeste indenfor frækt legetøj og lir.

På Erotic Worlds hjemmeside kan man skrive sig op til at blive tester, og bliver man udvalgt, vil man få udleveret sexlegetøj på messegulvet i dagene fra 6. til 8. april.

Læs også

Værktøjsfirma laver genial dims: Nu kan håndværkere få frisk kaffe hvor som helst

Men selvom at der er en vis sjov forbundet med at skulle teste de frække genstande, så er der også hårde krav til testerne.

For når man har haft sin sjov med sexlegetøjet, så skal der efterfølgende laves udførlige videoer om oplevelsen. 

- Der skal fortælles om førstehåndsindtrykket med udpakning, forventning til testen og efterfølgende skal der fortælles om oplevelsen. Lige fra følelsen af produktet, kvalitet, hvordan var det at bruge, orgasme til en anbefaling, skriver Erotic World på sin hjemmeside.

Efter hver test skal man give produktet en karakter på mellem et til seks kys, og derfor skal man altså sætte mellem en halv og en hel time af til hver test.

​Videoerne skal bruges af producenterne som feedback på produktet, men den sjove oplevelse med produktet har man dog helt privat.

Man skal være med på lidt af hvert, hvis man vil været tester af det frække legetøj. Foto: Shutterstock

Ifølge arrangør Dennis Møller er der god mulighed for at bliver tester.

- Det ser rigtig godt ud, og vi har mange tilmeldinger, men vi kan godt bruge flere, særligt par. Vi udvælger jo folk fra et bredt spektrum af seksuelle præferencer, både almindelige heteroseksuelle par, men også bi- og homoseksuelle,  så vi ser om alle får noget ud af produkterne, siger han til Dagens.dk. 

Og det er mange forskellige former for sexlegetøj, der skal tages under kærlighed hånd, hvis man skal teste under sexmessen. 

- Det er alle slags produkter, der skal testes. Vi har nogle dedikerede testområder under meesen, hvor folk kan prøve kræfter med buttplugs, dildoer, glidecremer og hvis man er heldig, så kan man prøve en sexdukke. I alt er der over 100 produkter, der skal testes, siger Dennis Møller til Dagens.dk

Læs også

Ekspert advarer: Derfor skal du smide din bh ud hver ottende måned

Er man mere til at eksperimentere indenfor hjemmet egne fire vægge, så er det også muligt at skrive sig op som hjemmetester, men her skal man selv stå for at lave video eller skrive anmeldelserne bagefter. 

Uanset hvordan man gør det, er det for fornøjelsens skyld, da det er frivilligt arbejde og helt og aldeles uden nogen form for løn eller honorar.

Men man får ikke lov til at gå helt tomhændet derfra. 

- Folk får en lille gave eller får lov til at beholde produktet, som de tester. Alternativt en lille erotisk gave, afslører Dennis Møller til Dagens.dk.

Læs også

Penge - Dagens.dk har lavet en guide over sociale ydelser i Danmark. Snyd ikke dig selv feriepenge, dagpenge, sygedagpenge eller kontanthjælp.

Pension - Alt hvad du bør vide om pension. Læs om ældrecheck og pensionstillæg til aldersopsparing til boligydelse.

Sygdomme - Nyttig viden om de mest almindelige sygdomme i Danmark. Fra herpes og influenza til højt blodtryk og kyssesyge.

 

Dagens Gossip