Grøn mirakel-urt: Derfor skal du spise masser af basilikum i aften

Foto: Shutterstock Basilikum

Den grønne urt kan gøre mere for dit sexliv end din pizza.

Det er hverken rødvinen, skæret fra stearinlysene eller den romantiske stemning, der giver dig varmen under tøjet under den romantiske middag. 

Der er nemlig en ingrediens, der får blodet til at strømme ekstra meget og giver liv i soveværelset, og det er basilikum. 

Hjælper både manden og kvinden under dynen

Den grønne urt giver nemlig et kæmpe boost til sexlysten. Italienerne har vidst det siden tidernes morgen, og faktisk har prostituerede brugt olien fra basilikum som parfume til at lokke kunderne indenfor. 

- Basilikum kan øge blodcirkulationen, stimulerer sexlysten og hjælpe fertiliteten, siger diætist Cassandra Barnes, der også siger at duften fra planten gør os helt vilde med sexlyst. 

Læs også

Her er tre fordele, som den grønne dusk kan give dit sexliv: 

1. Basilikum hjælper på potensen 
Når den lille ven skal have lidt hjælp, så er det kun godt at have et godt blodomløb. Basilikum kan være det ekstra skub, der skal til for at få hejst flagstangen. Vil man undgå piller, så kan pesto i stedet hjælpe pikken op at stå. 

2. Basilikum giver smukkere hud 
Antioxidanter og basilikum går hånd i hånd, og hvis man skal tro noget som helst, så kan vi mennesker ikke få nok antioxidanter. De har nemlig den effekt, at det får huden til at se smukkere ud, og på den måde hjælper basilikum med at holde huden sund og yngre, og mon ikke også det i sig selv kan tænde de fleste?  

3.Basilikum fjerner stress
Duften og olien fra basilikum bruges oftest i behandlinger mod stress, og er blevet brugt i Indien som te. Næste gang du kokkerer en klassisk pastaret, så put de grønne blade i gryden, for så forvandler du en stresset kæreste til en afslappet partner. Du må bare ikke blive sur, hvis partneren springer deserten over og foreslår en tur i kanen i stedet.    

Læs også

Kvinder i denne alder har det bedste sexliv

 

 

Dagens Gossip