Har du et langdistanceforhold: Ny teknologi til at have sex

Foto: Sinful.dk

Savner du din kæreste (og sex), når I er langt fra hinanden? Det kan de fleste svare ja til. Men bare rolig. Selvom I ikke er i samme soveværelse, kan I stadig skrue op for temperaturen.

Denne artikel indeholder affiliate links

Sammen med Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk, forklarer vi her, hvordan I kan finde seksuel nærhed over lange afstande via teknologi.

1.  Afstande skaber intimitet

Måske tænker du, at et romantisk og godt forhold kun kan opnås, hvis I bor tæt på hinanden. Et godt råd: Stop med at tænke sådan. 

Faktisk kan langdistanceforhold gøre dit forhold til din partner meget bedre gennem mere intimitet og dybe samtaler. 

Ifølge en undersøgelse publiceret i Journal of Communication, er der nemlig større chance for, at du i et langdistanceforhold deler dine inderste tanker og følelser med din partner. 

Derudover er der en tendens til, at kærester ser hinanden i et mere positivt lys, fordi den store afstand og tiden fra hinanden lægger et slørende lys på partnerens mindre gode sider.

2. Videoteknologi fører til sex

Når lysten tændes, er det heldigvis muligt at have en form for sex. For i dag findes der et utal af teknologiske muligheder.

For eksempel er der i dag adgang til videochatprogrammer, hvilket ifølge psykoterapeut Rachel Sussman gør langdistanceforhold meget lettere. Det siger hun til HuffingtonPost:

”Jeg tror, at Skype og Facetime har en effekt – du ser ansigtsudtryk, og at have disse ansigtsudtryk gør virkelig en forskel. Nogle gange på vores telefon, kan vi blive distraherede, men når man sidder foran en videochat, så er man virkelig fokusere på hinanden.”

Og det er faktisk slet ikke nødvendigt at vise din nøgne krop foran kameraet. Som Rachel Sussman siger, kan jeres ansigtsudtryk nemlig også være nok. Dermed kan fantasien blive sluppet løs, mens i onanere i hver jeres ende af verden.

3. Ord sætter skub i lysten

En anden seksuel mulighed, som teknologien åbner op for, er ”sexting”, hvor man skriver seksuelle beskeder, eller telefonsex. 

For hvad kan være bedre, end at mærke kroppen spænde op af lyst, når du hører din kærestes stemme? 

Det er nemlig, hvad der sker, når man kun har høresansen i spil i en seksuel akt. Det er helt op til din egen fantasi at forestille dig, hvordan din kæreste vrider sig et andet sted. 

4. Du kan styre din kærestes orgasme

Uanset, hvor gode dig og din partner er til at tænke kreativt over afstand, så har det begrænsninger.

I kan jo ikke have fysisk sex. Eller kan I?

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer om et nyt produkt, som kan simulere dig og din partners bevægelser over afstand:

”Jeg har netop været på den kendte sexmesse ”Eurofame” i Hannover, hvor jeg blev introduceret til Kiiro Couple Interaktiv Vibrator og Masturbator, som indeholder to elementer: Onyx og Pearl. Onyx er til manden, og Pearl til kvinden. Produkterne udøver sin magi, når de bliver brugt på samme tid. Her simulerer de bevægelserne, som du gør, og spiller på den måde sammen. Det er altså et produkt, som er perfekt til par, der er langt væk fra hinanden til hverdag eller i weekender.”

Kiiro er derfor en vibrator til kvinden, og en innovativ udgave af en fleshlight til manden. Her handler det bare om at prøve det af, og se, om det er noget for jeres langdistanceforhold?

 

Dagens Gossip