Har du et stort sexdrive? Her er drømmejobbet

Foto: Shutterstock.com

Er du glad for sex, og kunne du godt tænke dig at tjene mere end 300.000 kroner om året? Så er drømmejobbet for dig lige her.

Har du eller en af dine venner et stort sexdrive og erfaring med kundeservice? Så har OnBuy.com lige jobbet til dig. Lønnen er over 300.000 om året!

Hvad går jobbet ud på?

Helt basalt vil du hver måned modtage en pakke med forskelligt sexlegetøj, derefter skal du lave en dybdegående analyse af dem. Analysen skal bruges til at yde kundeservice til folk, ved blandt andet at fortælle dem, hvordan oplevelsen kan optimeres så nydelsen bliver total. Man behøver ikke være sexolog, selvom den type erfaring selvfølgelig ville være smart.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

Det skriver LADbible.com

Virksomheden modtager på månedsbasis mere end 500 spørgsmål, fra folk der er søger mere information om at bruge deres indkøbte legetøj så det giver mest muligt nydelse.

Folk spørger tit, hvordan man udnytter legetøjet til dets fulde potentiale, men vil også gerne have anbefalinger om, hvilket legetøj der komplementerer hinanden, så det kan tilføjes til samlingen.

Interesseret?

Er du interesseret i den unikke mulighed, er alt du skal bruge en sund interesse i sexlegetøj samt evner indenfor kundeservice.

”Vi har brug for en der ikke kun har erfaring med sexlegetøj, men også er dygtig til kundeservice. Vi ved godt, at det ikke er det typiske kundeservice-job, men vi håber at der findes en derude, som har de helt rigtige evner. Er det dig, så må du meget gerne sende os en ansøgning.” Siger Cas Paton, grundlæggeren af OnBuy.com

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone