Har du hængebryster? Her er et naturligt alternativ!

14/06/2021 14:33

Valdemar Lind

Sex og samliv
Foto: Annoncør
Foto: Annoncør
Med alderen er det helt naturligt, at huden bliver slappere og begynder at hænge. Ikke overraskende gælder det også kvinders bryster, og det er en naturlig del af det at blive ældre, har hængebryster en tendens til at ramme kvinder på selvtilliden.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Tyngdekraften går sin gang, og er en uundgåelig del af livet. Det gælder også for brysterne. Efter graviditet, fødsel og herefter amning er det kun naturligt, at brysterne ikke er lige så faste, som da man var teenager. Og selvom det ikke burde være et tabubelagt problem, da det er en del af naturens gang, rammer hængebryster ofte kvinder hårdt på selvtilliden.

Derfor er det også helt normalt at drømme om fastere eller større bryster, så man igen kan få modet til at vise kavalergangen frem i sin drømmekjole. Det er også en af grundene til, at silikonebryster er steget i popularitet de seneste årtier, men selvom man ikke vil have lavet bryster i Linse Kessler-størrelse, er en operation for mange stadig et voldsomt indgreb for at få større og fastere bryster.

Derfor falder dine bryster længere ned med alderen

Dine bryster falder længere ned med alderen, fordi de ligamenter, som holder vævet i brysterne sammen, og som holder brysterne faste, strækkes. Vævet i de ligamenter er som alt andet væv i kroppen lavet af kollagen og elastin, der nedbrydes naturligt ved aldring. Situationen forværres endnu mere, når kvinder går gennem overgangsalderen, da vævet erstattes af fedt, hvilket får brysterne til at hænge endnu mere. Det skriver Womenshealtmag.com.

Træning og kosttilskud – din genvej til mere ungdommelige bryster

Men der er heldigvis hjælp at hente, hvis du drømmer om fastere og større bryster, uden at du skal fylde din krop med silikone under en indgribende og voldsom operation.

Træn fokuseret: Træningsekspert Helle Bornstein anbefaler ifølge Femina at træne fokuseret, hvis du gerne vil gøre brysterne lidt fastere. Et godt råd er at træne ryggen, da du med en stærk ryg kan forbedre din kropsholdning, hvilket har en betydning for, hvordan du 'bærer' din barm. Og selvom du ikke skal forvente mirakler, mener træningseksperten ligeledes, at det potentielt kan give en effekt at træne brystmuskulaturen direkte, hvilket kan have en opløftende og strammende effekt.

Naturlige kosttilskud: Et andet ikke-indgribende alternativ er naturlige kosttilskud og cremer til at booste kroppens naturlige kollagen-produktion, og her er Total Curve-kombipakken fra webshoppen ShytoBuy et rigtig godt alternativ. Pillerne indeholder planteøstrogen til at hjælpe kvinder med små eller hængebryster til en naturlig og gradvis forstørrelse uden bivirkninger, og er lavet til fastere bryster og push-up-effekt til at give dine bryster et naturligt løft. Total Curve-gelen har samme effekt, men indeholder i stedet ingredienser til at fugtgive, støtte den naturlige kollagen-produktion og tone huden omkring brysterne.

Træning af både ryg og brystmuskulatur er ideelt til stramning og løft, men ved at kombinere træningen med naturlige kosttilskud kan du give kroppen de nødvendige byggesten til at opfylde dine drømme om fastere og mere ungdommelige bryster på en naturlig og sikker måde.