Her er de bedste råd til at få et bedre og sjovere sexliv

Det er ingen hemmelighed, at et godt sexliv er med til at vedligeholde gnisten i et parforhold.

Faktisk er sex så godt, at der kun skal 2 orgasmer til hver uge, for at forlænge dit liv med op mod 8 år. Det viser resultaterne fra en undersøgelse af British Medical Journal. 

Sammenhængen er formentligt, at orgasmer styrker immunforsvaret, hjertet og hjernen. Det er en teori, som er værd at tage seriøs - og derfor kan du her, i samarbejde med Missgrey.dk, læse gode råd til, hvordan du får et bedre og sjovere sexliv med din partner. 

Snak om sex med din partner

Om du er single eller i et parforhold, er det ene og alene dit ansvar at have et godt sexliv. Hvis du går med nogle tanker og fantasier, så snak med din partner om det. 

Du kan ikke forvente, at du kan få din partner med til hvad som helst. Men måske du ikke er den eneste i forholdet, der har frække tanker og nye forslag til jeres sexliv? 

I stedet for at starte samtalen, med at pådutte din partner din egen fantasi, kan det være en god idé at aftale, at I skal fortælle en enkelt ting hver især, som I gerne vil prøve og hvorfor. 

Det kan være ret grænseoverskridende at sige sine skjulte fantasier højt, så husk derfor at være søde ved hinanden, også selvom du måske ikke er med på idéen. 

Lyt til hinanden og respekter hinandens grænser. Hvis I er ekstra friske, kan I endda lave en to-do liste, med frække scenarier, stillinger og sexoplevelser I gerne vil prøve sammen, og krydse dem af efterhånden som I opnår dem. 

Find den rigtige inspiration

Hos Missgrey.dk kan du og din partner finde inspiration til at blive bedre til at tilfredsstille hinanden og lære at udforske forskellige frække universer, såsom BDSM.

Hjemmesiden er et læringsforum for de sexinteresserede, der har til formål at inspirere danskerne til et bedre sexliv ved hjælp af en masse spændende artikler og guides. 

Du lærer det mest basale om sex i skolen, men det er først, når du selv begynder at have et sexliv, at du virkelig begynder at lære, hvordan det foregår i praksis. Ligesom når der tages kørekort. Du lærer teorien på køreskolen, men det er først når du får lov at køre bilen, at du ved hvad der skal foregå. Så sørg for at prøve den nye viden af i praksis. 

Sexlegetøj er en vigtig del

Efterhånden har mange danskere fået øjnene op for, hvad en fyldt natbordsskuffe kan gøre for sexlivet. Ifølge en undersøgelse, ”Danskernes brug af sexlegetøj,” er det faktisk hver fjerde dansker, der køber sexlegetøj – og der er ikke nogen væsentlig forskel på køn. 

Det er især den yngre del af befolkningen, der står for størstedelen af købene. 

Faktisk køber hele 20 % af de 18-30-årige nyt sexlegetøj minimum hver tredje måned. 

Blandt de 31-50-årige er det cirka 10 % af befolkningen, der køber nyt sexlegetøj hver tredje måned, og af de 51+ årige er det kun 1 %. 

Hvis du mangler lidt inspiration til, hvad du skal købe, er nogle af de populæreste produkter blandt danskerne: Vibratorer (43%), glidecreme (32%), dildo uden vibrationer (32%), massageolie/massage lys (20%), frækt undertøj (18%), penisringe (15%) og butt plugs (15%). 

Tilmed køber over halvdelen af kunderne i danske sexshops en eller anden form for bondage – Et tal der viser, at bondage efterhånden er kommet for at blive. 

For at finde det rigtige sexlegetøj, er det en fordel at gå efter anmeldt sexlegetøj, så du ved, at det du prøver også virker.