Her er de frækkeste julebyer i Danmark

Foto: Morten Svane

Vi nærmer os julen og indkøbet af julekalendere er i fuld gang. Det kan de tydeligt mærke hos Sinful, der allerede har mere end fordoblet salget af deres frække voksenjulekalendere. Nu afslører de, hvilke byer, der får den frækkeste december.

Hos den erotiske webshop, Sinful, har de bemærket en stigende interesse hos mange voksne, der ønsker en lidt frækkere december. I midten af november har Sinful allerede solgt 137 procent flere erotiske julekalendere i forhold til samme tidspunkt i 2018.

Den mest populære pakkekalender fra den erotiske webshop er Sinful Deluxe Julekalender 2019, der allerede har solgt over dobbelt så mange som sidste år. I denne eksklusive julekalender får man kvalitetsprodukter til en værdi af 3.500 kroner fra de mest kendte sexlegetøjsbrands i hele verden.

Deluxe-julekalenderen udkommer i et begrænset antal og den blev hurtigt udsolgt sidste år. Det fortæller Tonny Andersen, CEO hos Sinful, der også forventer, at alle julekalendere bliver udsolgt igen:

“Sidste år var der stor efterspørgsel på vores julekalendere, og vi måtte melde udsolgt hurtigere end vi havde forventet. Derfor har vi valgt at producere mere end dobbelt så mange julekalendere i år sammenlignet med sidste jul. Men nu må vi se om det er nok,” fortæller han.

Hvilken by får den frækkeste jul?

Ikke overraskende er det danskere fra storbyerne, København, Aarhus, Aalborg, Odense og Esbjerg, der har købt flest julekalendere fra Sinful i år. Men det er faktisk ikke storbyerne, der står for de største procentmæssige stigninger i forhold til sidste år. Det er derimod de lidt mindre byer, som Bredebro, Skjern, Hanstholm, Vojens, Løgstør og Nibe, der alle er beliggende i Jylland. 

Den største procentmæssige stigning ses hos den sønderjyske by, Bredebro, der alene har en stigning på hele 1500 procent i forhold til sidste år. Bredebro er også den by, hvor der er blevet købt det højeste antal julekalendere, hvis man måler på flest indkøb per indbygger.

Alle tal er udregnet på baggrund af ordrer fra den 1. oktober til og med den 17. november fra henholdsvis 2018 og 2019. Byer med under 1000 indbyggere er ikke medregnet for at sikre kundernes anonymitet.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip