Her er det nyeste sexlegetøj til frække par

Er du blevet forårskåd og ønsker du til at forkæle din partner med lidt frækt til dobbeltsengen, så er der god grund til at læse med her, hvor vi præsenterer dig for det nyeste sexlegetøj til par.

Denne artikel indeholder affiliate links

Vi er kun små fire måneder inde i 2020, men der er allerede nu blevet lanceret masser af nyt og spændende sexlegetøj fra store, kendte brands. Her får du, i samarbejde med Sinful.dk, tre bud på nyt og forførende sexlegetøj til par, der trænger til en lidt frækkere hverdag.

We-Vibe Chorus

Vi starter med et nyt produkt fra det populære brand, We-Vibe, der med sin første parvibrator revolutionerede markedet for sexlegetøj tilbage i 2008. Her tolv år senere, har de lanceret We-Vibe Chorus, der er en klassisk parvibrator, spækket med helt nye funktioner og teknologier, som gør oplevelsen endnu bedre for begge parter. 

We-Vibe Chorus kommer med 10 intense vibrationsmønstre, der kan betjenes på forskellige måder. Leg jer frem til klimaks med Squeeze Control, hvor I klemmer om den medfølgende fjernbetjening for at højne intensiteten på vibrationerne. Eller prøv det helt nye Touch Sense Modes, der lader jer styre vibrationerne ved hjælp af jeres berøringer og bevægelser. I kan naturligvis også benytte den tilhørende app til at kontrollere den frække stimulation. 

Læs meget mere om We-Vibe Chorus - Den perfekte parvibrator i dette blogindlæg fra Sinful.

We-Vibe Magic Wand

Det næste produkt på listen kommer også fra We-Vibe, der har fuldstændig styr på, hvordan man fremstiller legesygt sexlegetøj i verdensklasse. We-Vibe Magic Wand har et lækkert og eksklusivt design, blide og kraftfulde vibrationer samt et væld af nye funktioner og tilbehør, der gør den perfekt til både solo- og parlege.

We-Vibe Magic Wand kommer med to unikke stykker tilbehør, der nemt og hurtigt forvandler produktet til et lækkert parlegetøj. Den ene del er beklædt med bløde, legesyge tunger, der føles helt fantastiske mod klitoris, mens den anden del forvandler We-Vibe Magic Wand til en effektiv penisvibrator. De 10 forskellige mønstre og rytmer kan styres på skaftet eller gennem den gratis app, hvor I også kan skræddersy stimulationen, så den passer til jer.

Vil du gerne vide mere? Læs en dybdegående anmeldelse af We-Vibe Magic Wand her.

Be One Finger Vibrator

Nu kan I gøre jeres frække berøringer ekstra intense med den nye og smarte Be One Finger Vibrator fra tyske Fun Factory, der er en Europas største producenter af sexlegetøj. De er kendt for at fremstille sexlegetøj i høj kvalitet med lækkert design og fantastisk brugervenlighed, og dette lille vidunder er ingen undtagelse.

Be One Finger Vibrator kan både nydes under sololeg, samleje og oralsex, men den kommer især til sin ret under et frækt forspil. Her kan hænderne og den lille fingervibrator nemlig gå på opdagelse efter nye og velkendte lystpunkter som klitoris, brystvorter eller det sensitive mellemkød. Det gør fingervibratoreren til et ideelt stykke sexlegetøj, som både kan nydes af kvinder og mænd. 

Be One Finger Vibrator har fem vibrationsmuligheder, og er både vandtæt og opladelig.