Her er verdens sjoveste sexlegetøj

Foto: Sinful

Markedet for sexlegetøj boomer på verdensplan, og derfor kan du i dag finde vibratorer, dildoer og anal-plugs i alle former og afskygninger – det er efterhånden kun fantasien, der sætter grænser på området.

Denne artikel indeholder affiliate links

Især USA er et af de områder, hvor sexlegetøj for alvor har vundet indpas. Derfor har amerikanerne, i samarbejde med canadierne, udviklet en kæmpe B2B sexmesse under navnet The ANME Show, som lige nu finder sted i Los Angeles, Californien. 

Her har de mange forhandlere af sexlegetøj muligheden for at vise, hvad der er det sidste nye på markedet – og en ting ligger fast: Der er mange klassikere, men der er virkelig også meget sjovt sexlegetøj! 

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, har taget turen til Los Angeles for at kigge nærmere på de mange forskellige slags sexlegetøj, som er udstillet på messen.

I denne artikel får du nogle af de skøre og anderledes ting, som findes på messen. Så hvis du er frisk på at se noget sjovt sexlegetøj, så serverer vi det for dig. 

Analt sexlegetøj og Hello Kitty 

Det er ikke nogen hemmelighed, at sexlegetøj er ganske populært i flere lande. Og dets popularitet er noget, som også kan ses i Danmark. I 2016 søgte vi danskere nemlig på ordet ”sexlegetøj” på Google ikke mindre end 266.400 gange, viser en undersøgelse fra Sinful. 

Efterhånden som vi vænner os til at bruge sexlegetøj, bliver flere tabuer og begrænsninger også nedbrudt.  

Derfor er mange af os danskere nået til et punkt, hvor vi kræver mere af sexlegetøj. Det er ikke længere nok med en vibrator. Flere af os vil også eksperimentere med eksempelvis analt sexlegetøj. I Sinfuls undersøgelse fandt man frem til, at salget af analt sexlegetøj steg med 36 % i 2016 sammenlignet med 2015. 

Foto: Sjove sex-masker / Sinful

Og det gælder ikke bare analt sexlegetøj. Masser af sexlegetøj udbredes over hele verden i en hastig fart, og også den slags, som virker mere atypisk. 

Et eksempel er sexdukker – dukker, som ligner og føles som rigtige mennesker, og som man derfor også kan have sex med. 

Hvis det ikke virker bizart, kan man tage et kig mod Japan, hvor en Hello Kitty-vibrator er blevet fremstillet. Så hvis du er stor fan af den lille kat med sløjferne, kan du nu også få sexletøj med den. Det skriver det amerikanske website Oddee. 

Sexlegetøj fra The ANME Show

Mange mennesker verden over har været begejstret for de lidt alternative former for sexlegetøj, og derfor har de amerikanske og canadiske udstillere til årets The ANME Show også set sit snit til at vise noget sjovt sexlegetøj frem. 

Ifølge Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk, er der især to slags sexlegetøj, som vinder frem i år 2017. 

The King Cock

Foto: The King Cock / Sinful

Den ene slags er produkterne King Cock fra det amerikanske mærke ’Pipedream’ – et ord, som betegner en uopnåelig fantasi. 

Knap så uopnåeligt er det at få fat i de dildoer, som Pipedream forhandler. Det særlige ved disse dildoer er deres realistiske udseende, der får dem til at ligne en rigtig penis. Foruden dette, har Pipedream også lavet dobbelt-dildoer og dildoer, som kan sættes fast med en sugekop. Ved årets ANME Show vil de besøgende – og senere hen os andre – få muligheden for at se nogle af de nyeste modeller, som Pipedream har lanceret.

 

Dagens Gossip