Hold 3 gange så lang tid i dobbeltsengen

Vil du gerne lære at kontrollere din udløsning og holde endnu længere, når du springer en tur i kanen med din partner? Så er der hjælp på vej!

Denne artikel indeholder affiliate links

Der findes flere forskellige tips og tricks til at holde længere i sengen, og du kender måske allerede nogle af dem. Du kan for eksempel lave knibeøvelser, prøve start/stop-teknikken eller kaste dig over klaskemetoden, hvis du har problemer med øget følsomhed.

Men nu er der også kommet et helt nyt sexlegetøj på markedet, som kan hjælpe dig med at holde 3 gange så længe i dobbeltsengen. Det er den perfekte makker til dig, der gerne vil blive en endnu bedre sexpartner.

Myhixel TR - Den app-styret masturbator

Den nye og utraditionelle, men yderst moderne masturbator, Myhixel TR, er meget mere end bare endnu et onaniprodukt til mænd. Den er lige så meget et hjælpemiddel og en vejleder til dig, der gerne vil lære at kontrollere din udløsning, så du holder lidt længere i sengen.

Forskellen på Myhixel TR og andre almindelige masturbatorer er appen, MyHixelPlay, som du gratis kan downloade til din smartphone. Appen indeholder et innovativt gameplay med forskellige øvelser, der hjælper dig til at blive mere bevidst om fornemmelser og de muskler, du bruger, når du er sammen med din partner. De forskellige steps i spillet hjælper og vejleder dig til at holde længere, og den fungerer nærmest, som din personlige sexolog.

Metoden er udviklet og testet af eksperter, og effekten er videnskabeligt dokumenteret.

Myhixel TR er altså ikke en typisk maturbator - og udseendet ligner heller ikke det, som man kender fra blandt andet Fleshlights. Den har et stilrent design med en lækker armygrøn farve og et flot kobberfarvet låg, der leder tankerne hen på alt andet end et onaniprodukt. 

Indvendig gemmer den app-styret masturbator på et lækkert og livagtigt sleeve med en indre struktur, der giver en naturtro fornemmelse af en fræk vagina. Myhixel TR har desuden en velfungerende varmefunktion og pirrende vibrationer, der gør lidt ekstra ved oplevelsen.

Anmeldelse af Myhixel TR

Vil du gerne vide endnu mere om den splinternye masturbator? Skandinaviens største webshop inden for sexlegetøj, Sinful, har skrevet en anmeldelse af Myhixel TR, som giver et større indblik i de mange fordele ved den nye og ekstraordinære masturbator til mænd.