Hvis din mand ikke vil gøre dette i sengen, så smid ham på porten

Manden skal stå klar hele måneden, ellers er det et rødt flag. Foto: Shutterstock

Mange frustrerede kvinder forstår ikke, hvorfor deres kærester eller mænd ikke vil dyrke sex med dem, når de har deres menstruation. Ifølge Nadia Bokody, der er 'sex-expert', så bør det anses som et rødt flag for forholdet.

Når man søger på Google på, om det reelt er et problem med partnere, der ikke ønsker sex med deres kærester eller koner, når de har menstruation, så bliver man overrasket over, hvor mange resultater, man får.

Selvfølgelig skal man ikke presse nogen til at gøre noget, de ikke er komfortable med, men den australske sex-journalist og ekspert på området, Nadia Bokody, er af den overbevisning, at sex under menstruationsperioden er helt naturlig.

Læs også

Onani: 6 tips til at komme i orgasme-himlen

Derfor er det et rødt flag i et forhold, hvis manden ikke ønsker at dyrke parrets sexliv i den periode, hvor kvinden bløder.

"Hvis din partner nægter at have sex med dig, fordi de fysisk frastødes af din krop, der er i gang med en naturlig proces, så skal du sandsynligvis ikke blive i forholdet," skriver Nadia i et indlæg i det australske medie News.com.au.

Ifølge Nadia Bokody var kvindernes holdning til sex under menstruation direkte forbundet med deres mandlige partners holdning til samme. En undersøgelse havde vist, at de mænd, som brugte negative ord som 'ulækkert' eller 'rodet' om sex under menstruation, påvirkede deres kærester til at have samme holdning.

Skjuler hygiejnebind for kæresten

I en anden undersøgelse svarede 73% af alle kvinder, at de havde gemt deres hygiejnebind for deres kærester.

Nadia Bokody mener ikke, at man skal bruge tid på at finde hacks i forhold til, hvordan man skjuler bind eller andre produkter for sin kæreste. I stedet skal man sikre sig, at man er sammen med en mand, der ikke synes, at den naturlige proces er ulækker.

Når tankerne omkring menstruation er som det er, så synes det måske ikke underligt, at kun 15% af alle kvinder dyrker sex, mens de har menstruation. Det selvom den periode rent videnskabeligt er der, hvor kvinder har mest lyst til sex.

41% af alle kvinder havde ifølge en undersøgelse svaret, at de udførte seksuelle tjenester på deres partner, mens hun havde sin menstruation. Det giver således et billede af, at det er manden, der i sidste ende påvirker mønsteret.

Derfor mener Nadia Bokody, at man som kvinde skal løbe sin vej, hvis manden ikke ønsker at dyrke sex under menstruationsperioden.

Læs også

Politiet advarer: Har du haft sex i Spanien?