International Orgasmedag: 8 tips til himmelske håndjobs

Vidste du, at videnskabelige undersøgelser viser, at orgasmer både kan forlænge din levetid og få dig til at se yngre ud? Den 8. august er det International Orgasmedag (One World Orgasm Day red.), og det skal fejres!

I den anledning får du her, i samarbejde med Sinful.dk, opskriften på, hvordan du forkæler din bedre halvdel med en himmelsk (og livsforlængende) spiller i verdensklasse. 

1. Brug masser af glidecreme

Hvis du vil give et håndjob i absolut verdensklasse, så skal du være generøs med smørelsen. Glidecreme får nemlig dine hænder og fingre til at flyde lettere og mere ubesværet over penis, og gør hele oplevelsen ekstra lækker og intens for ham, fordi hvert eneste lillebitte strøg føles silkeblødt og glat.     

2. Klem og pres let

Du behøver faktisk ikke at være alt for blid og forsigtig, når du giver ham en spiller (medmindre du har tænkt dig at kede ham ihjel). Et fast greb eller kærligt klem om skaftet, mens du masserer op og ned i taktfaste bevægelser, øger nemlig blodtilstrømningen og dermed følsomheden i hele hans penis. 

3. Skift stilling

En succesfuld spiller kræver gode arbejdsbetingelser og masser af bevægelsesfrihed. I stedet for at ty til den go’e gamle klassiker, hvor du ligger ved siden af ham, så sæt dig på knæ mellem hans spredte ben, mens hans ligger fladt på madrassen. Du kan også bede ham smække stængerne ud over sengekanten, så du kan knæle på gulvet foran ham på samme måde, som hvis du skulle give ham et blowjob. Herfra har du både bedre udsyn og overblik, og vigtigst af alt, så har du mulighed for at stimulere og pirre ham med den ene hånd på inderlårene, omkring navlen, i mellemkødet eller andre sjove steder, mens du giver den maks gas på skaftet med den anden hånd.

4. Brug begge hænder

Kærtegn og massér hans penis med begge hænder på én gang, og send ham direkte i den syvende håndjob-himmel. Form et “O” med din tommel- og pegefinger på den ene hånd, og twist så “O’et” frem og tilbage over hans penishoved, mens du bevæger din anden hånd op og ned over hele hans skaft. Du kan også give ham dobbelt op på nydelse ved at flette  fingrene på begge dine hænder sammen inden du gnubber ham. 

Psst! Kink håndjobbet op med et pirrende Tenga Egg, der kæler og kilder ham til klimaks med sin noprede og bølgede inderside.  

5. Husk hans boller

Selv de mest fjerlette strejf af bollerne kan sende ham helt ud over kanten. Tag hans klokkeværk kærligt i din ene hånd, mens du klemmer let (meget let!), eller nulr huden omkring hans boller forsigtigt mellem din tommel- og pegefinger. 

6. ...Og hans bagdør

En lille smule anal opmærksomhed kan få ham til at eksplodere i orgasme, som han aldrig er eksploderet før. Hvis du har fået grønt lys, så stimulér og leg indirekte med hans prostata (det mandlige G-punkt red.) ved at presse fingeren eller knoen forsigtigt og rytmisk mod hans anus uden at lade noget smutte indenfor. Hvis han ikke bryder sig så meget om numse-pilleri, så lav samme blide manøvre med fingeren eller knoen i hans mellemkød. 

7. Hold takten

Et godt håndjob behøver ikke at involvere alle mulige fancy, akrobatiske håndøvelser. To-tre forskellige teknikker er alt rigeligt til at gøre din mand glad og tilfreds, især, hvis du husker, at taktfasthed og rytme er alfa omega for at bringe ham i mål. 

8. Nyd det!

Din entusiasme og lyst til at tilfredsstille ham er faktisk nøglen til en virkelig vellykket spiller. Jo mere han kan se, at du nyder synet og følelsen af hans penis, desto mere ophidset og orgasme-parat bliver han. Hvis du nyder det, nyder han det med garanti også.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip