Italiensk sportsjournalist hacket: Se Diletta Leotta nøgen

Foto: Diletta Leotta / Instagram

Den populære italienske sportsjournalist, Diletta Leotta, har fået hacket sin mobiltelefon, og frække billeder af brystbomben spreder sig nu på nettet.

Det, der formentlig bare skulle være nogle lækre, private billeder til din bedre halvdel, kan hurtigt komme i kløerne på skrupelløse hackere online.  

Det ved vi efterhånden godt, men den populære mediedarling og italienske sportsjournalist fra Sky Sports Italy, Diletta Leotta, har måtte lære det på den hårde måde. 

Hendes mobiltelefon er nemlig blevet hacket, og massevis af intime billeder tiltænkt hendes forlovede spreder sig lige nu med lynets hast.

Det skriver 90min.com.

(Artiklen forsætter efter billedet)

Foto: Diletta Leotta på arbejde

Den blonde journalist arbejder til daglig med dækningen af italiensk fodbold, men hun betragtes samtidig som en af verdens smukkeste kvinder. At der er noget om snakken, kan man se på hendes instagramprofil, som har over 1,5 millioner følgere. 

(Artiklen forsætter efter billedet)

Foto: Diletta Leotta i bikini

Der har endnu ikke være nogen officiel udmelding fra hovedpersonen selv, men forhåbentligt kan de skyldige blive fundet og straffet. 

Læs også

Brystbombe i fræk video: Se Kelly Brook nøgen

Historien om Diletta Leotta nøgen viser igen, hvor vigtigt det er at sikre sine private billeder og informationer online. Det er hårdt at kæmpe imod kriminelle hackere, men du kan gøre det sværere for de digitale banditter ved for eksempel at sikre din facebook-profil.

Læs også

Overraskende undersøgelse: Denne type sex tænder de fleste kvinder på

Se et udpluk af de ucensurerede nøgenbilleder af Diletta herunder.

En lille fræk numse selfie som kun var tiltænkt kæresten.

Dækker sine bryster i afslørende billede på badeværelse.

Lidt mere bryst.