Jennifer Lopez stjæler selfie-titel fra Kim Kardashian med frækt numsebillede

Foto: Jennifer Lopez/Instagram

Sangerinden Jennifer Lopez har for nylig lagt et billede på Instagram, der får de fleste mænd til at hive efter vejret.

Det er på ingen måde til at se, at sangerinden Jennifer Lopez faktisk er 47 år.

Især ikke efter latino-baben for nylig postede dette billede på Instagram:

Foto: Jennifer Lopez/Instagram

Vi lader den lige stå et øjeblik. 47 år......

Lopez – der oprindelig har rødder i Puerto Rico, men er født i New York – brød i 1999 igennem med singlen 'If You Had My Love', og har efterfølgende haft adskillige hits gennem årerne.

Sideløbende med sin musikalske karriere har Lopez dog også altid høstet meget opmærksomhed på sit yderst velformede bagparti, og det er netop kandis-bagdelen, som (igen) er kommet i fokus på det nyeste billede på stjernens Instagram-profil. Det skriver Elitedaily.com.

Med fotoet gør den 47-årige babe dog også begrebet 'fyrre fed og færdig' alvorligt til skamme ved at vise, at selvom man snart runder de 50, så kan man stadig ligne én, der er halvt så gammel.

De senere år har realitystjernen Kim Kardashian ellers været den ukronede selfie-dronning, men med sin nye numse-foto stjæler J.Lo (som sangeringen også bliver kaldt) for alvor titlen tilbage som Instagrams numse-dronning nummer et.

Billedet har i hvert fald allerede gået sin sejrsgang på nettet, hvor flere tusinder Instagram-brugere har hylder labre-Lopez for hendes imponerende udsenede.

'If you had my love' sang Jennifer Lopez på et tidspunkt... Ja hvem der bare havde det!

 

 

 

 

 

Dagens Gossip