Jesper onanerer på heste: 'Jeg overskrider ikke dyrets grænser'

Trods kriminaliseringen vil han ikke respektere forbuddet mod dyresex, men han vil næppe fortælle sin kæreste om de nu ulovlige lyster.

Selvom politikerne på Christiansborg sidste år gjorde det strafbart at have kønslig omgang med dyr, så dyrkes der stadigvæk dyresex i de danske hjem og stalde.

- Loven er til grin og jeg har ikke tænkt mig at respektere den. Jeg mener ikke, at jeg gør noget forkert, siger Jesper til Dagens.dk.

Han er i slutningen af 20'erne og har bopæl lidt uden for København.

Selv beskriver han sig som en 'ganske almindelig fyr', og selv om han ikke har planer om at overholde forbuddet, så har loven gjort et vist indtryk på ham.

- Jeg må erkende, at den nye lovgivning har gjort mig mere forsigtigt på nogle områder. Tanken om, at det nu er strafbart er selvfølgelig altid i baghovedet, men risikoen for, at politiet skulle banke på døren er rimelig lille, siger Jesper.

Tilbage i 2015 var det den daværende fødevareminister Dan Jørgensen (S), der satte forslaget på dagsordenen, og da loven blev vedtaget og få uger senere trådte i kraft, blev det til en kriminel handling at føre de seksuelle lyster med dyr ud i livet.

Indtil 1866 risikerede man dødsstraf for det, som man kaldte 'omgang mod naturen', hvilket var et udtryk, der dækkede over sex med dyr og sex mellem mænd.

I 1930 afskaffede man loven, og dermed blev homoseksualitet og dyresex lovligt – sidstnævnte under den forudsætning, at dyret ikke led overlast.

Sådan var loven indtil april 2015, hvor et stort flertal i Folketinget gjorde dyresex forbudt i Danmark.

Selvom sex med dyr nu er ulovligt, så kræver det kun få klik på musen, før man er inde på de danske debatforummer, hvor danske par og singler skriver i forsøget på at komme kontakt med hunde- og hesteejere, så de kan udleve deres fantasier om kønslig omgang med dyr.

- Både før og efter forbuddet har dyresex været en form for fetish, der ofte foregår inden for husets fire vægge. Det er ikke noget, som folk opdager, siger Jesper, der mener, at mange mennesker har et fordrejet billede af dyresex.

- Jeg kan ikke se, hvordan en hund skulle tage skade af at parre en kvinde, hvis den selv springer på hende uden tvang.

Han taler med betingelse af anonymitet, da han ikke ønsker at træde frem med sit fulde navn - han optræder derfor under det opdigtede navn Jesper, men Dagens.dk er bekendte med mandens rigtige identitet.

- Folk mener, at man burde være på den lukkede afdeling eller skal overfaldes, hvis man har den her fetisch. De er for hurtige til at fælde en dom uden egentlig at vide, hvad det går ud på. Jeg kunne aldrig finde på at overskride dyrets grænser, siger Jesper.

Sagde det til kæresten
Den seksuelle tiltrækning mod dyreriget følte han for første gang, da han som teenager stod alene i en lade med en hest.

- Jeg var til en fest hos nogle af mine forældres venner som boede på en gård, siger Jesper og forklarer, at han i flere år dyrkede ridning for sportens skyld.

Under festen gik han ud til nogle heste, der stod opstaldede i en lade.

- Jeg stod og klappede en hoppe i noget tid. Jeg fik lige pludselig en speciel følelse i maven, da den vendte bagdelen mod lågen, så jeg kunne se op under halen, siger Jesper.

Teenageren, der på dette tidspunkt ikke havde været sammen med en pige, følte en lyst til at røre ved hestens skede.

- Det var en vild oplevelse, siger Jesper og forklarer, at han brugte hænderne til at røre ved dyrets kønsdele. Jeg blev efterfølgende klar over, at det var noget som skulle prøves igen, siger Jesper.

Læs også: Anonymous har nedlagt mål på Island: Vil have sat en stopper for ulovlig hvalfangst

Senere følte han en trang til at fortælle sin kæreste om det, der kunne betegnes som skammelige tilbøjeligheder, men han havde svært ved at få det sagt, selvom de havde været sammen i flere år.

- Hun tog det utroligt pænt, taget emnet i betragtning, siger Jesper og beskriver det som en lettelse, at han ikke længere skulle skjule lysten til dyresex.

Parret begyndte nu at tale om det tabubelagte emne.

Efter noget tid spurgte kæresten, om Jesper ville vise hende en video, så hun kunne se, hvad der tændte ham.

- Hun begyndte faktisk at blive så vild med dyresex, at hun selv brugte videoer at onanere til, når hun var alene hjemme, siger Jesper.

Frygt for afsløring
Parret er ikke længere sammen, og forbuddet mod dyresex har gjort, at Jesper er usikker på, om han vil fortælle om den nu kriminelle lyst til en kæreste.

Man løber en stor risiko ved at fortælle ens kæreste om en så speciel fetish, og derfor vil jeg altid gøre mig store overvejelser om, hvorvidt jeg overhovedet skal fortælle om det, siger Jesper og fortsætter:

- Mit skrækscenarie har altid været at blive afsløret, men jeg mener ikke, at jeg gør noget forkert, siger Jesper.

Tilbage i 2015 lød argumentet fra politisk side, at Danmark risikerede at tiltrække sig dyresexturister, hvis man ikke indførte et forbud, da nabolande som Sverige, Norge og Tyskland allerede havde gjort sex med dyr forbudt.

Midt i debatten meldte Dyreetisk Råd, at de ikke fandt forbuddet nødvendigt, mens Seksualpolitisk Forum var af den opfattelse, at det ville være svært at håndhæve loven.

Forbrydelsen ville ofte foregå i stalde og private hjem, og de mennesker, der tilfældigvis bliver opdaget og straffet, vil blive stigmatiseret og stemplet som sexbrydere, lød argumentet.

- Mig bekendt er der heller ikke blevet oprettet en task force hos politiet med opgave at følge efter og fange folk, der dyrker dyresex, siger Jesper.

Noget tyder på, at myndighederne ikke bruger særlige ressourcer på at håndhæve loven.

Anklagemyndigheden oplyser til Dagens.dk, at der ikke findes tal på, hvor mange gange der er blevet rejst tiltale i sager om dyresex, da overtrædelser af forbuddet ikke registreres adskilt i Dyreværnsloven, og på dén baggrund er det ikke muligt at vurdere en mulig effekt af loven.

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip