Jonna tog en fortrydelsespille: Dagen efter var hun pludselig blind

Jonna Jinton på hospitalet efter den voldsomme episode

Den 26-årige svenske pige Jonna Jinton mistede pludselig synet. Hun mener, at det skyldes en fortrydelsespille.

'Det var som at være i en gyserfilm'

Sådan siger den 26-årige svenske pige Jonna Jinton om den dag, hun næsten blev blind efter at have taget en fortrydelsespille. 

Den svenske blogger og youtuber fortæller i et blogindlæg, hvordan hun pludselig mistede synet dagen efter, at hun havde taget en fortrydelsespille. 

Læs også

Eksperter slår alarm efter sænkede alkoholpriser: Frygter konsekvenserne for de unge

For nyligt lå hun i sengen med kæresten Johan og så en film, fik hun pludselig flimmer for øjnene. Hun havde svært ved at se underteksterne og da hun kiggede på sin kæreste, kunne hun til sin store skræk konstatere, at halvdelen af hans ansigt var forsvundet for hendes øjne.

- Jeg kunne kun se hans ene øje og halvdelen af hans mund. Jeg indså hurtigt, at alt i mit højre synsfelt forsvandt. Det blev ikke sort, det var bare, som om det forsvandt helt ud af billedet,' skriver hun på sin blog.

Kæsten Johan ringede straks efter en ambulance, og i mellemtiden begyndte Jonna at tage tøj på. Her begynder hun også at miste følelsen i sine arme, og derfor går hun efterhånden i panik.

- Der var noget helt galt, som hun skriver på bloggen.

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Da ambulancen ankom efter en times tid, kunne Jonna Jinton knap nok se folks ansigter og samtidigt snurrede altid. 

- Det var som at befinde sig i en gyserfilm, skriver hun.

På hospitalet fik lægerne hurtigt mistanke om, at Jonna Jinton var blevet ramt af en blodprop. De gav hende blodfortyndende medicin, og gradvist blev hendes syn bedre. Lægerne forventer, at Jonna kommer sig helt ovenpå episoden.

Selv er den 26-årige pige overbevist om, at den fortrydelsespille, hun tog dagen før, var skyld i blodproppen. Hun skriver på hendes blog, at hun egentlig ikke havde tænkt sig at skrive om den forfærdelige episode. Men hun følte, at det var for vigtigt til ikke at skrive om, fordi det måske kan hjælpe andre fra at få en blodprop. Eller også kan det bare være et eksempel på, at det om bivirkninger på indlægssedlen faktisk er reelt, skriver Jonna Jinton.

Drama i nat: Maskerede mænd skød både 25-årig mand og hans hund

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip