Justin Bieber’s eks smider tøjet: Se Sahara Ray nøgen

11/06/2017 00:00

webmaster

Sex og samliv
Sahara Ray nøgen
Foto: Sahara Ray - Instagram
Justin Biebers ekskæreste er ikke bleg for at vise sig frem, og i weekenden offentligjorde den 23-årige model Sahara Ray endnu et foto, der helt sikkert ikke har skuffet hendes 1,2 millioner fans.

Mest læste i dag

På billedet, som blev vist på hendes Instagram Story, kan den lillebitte, lysegule bikini knap nok holde på de bugnende former, for selvom Biebers tidligere flamme ikke har meget sul på kroppen, hører hendes bryster tydeligvis ikke til den mindste bh-størrelse. 

Og de bliver ikke mindre af, at hun storgrinende læner sig lidt forover, og har armene er presset lidt ind mod siderne, mens hun holder et drinksglas i hånden. 

(Artiklen forsætter under billedet)

Justin Biebers ekskæreste har offentliggjort endnu et letpåklædt billede.

Det er kun et par uger siden Sahara Ray postede et andet provokerende billede på Instagram. Her ligger den velskruede, letpåklædte model meget kærligt og tæt ovenpå den 20-årige australske model, Jordan Barrett, som hun efter sigende har været gode venner med i lang tid.

Hendes struttende bagdel i iført et par særdeles minimalistiske cowboyshorts, på de solbrune ben er et par høje cowboystøvler og på overkroppen en tætsiddende, hvid t-shirt.

Sahara Jay har også tidligere gjort sig bemærket med mere eller mindre afslørende billeder.

På et af de mest bemærkelsesværdige ligger hun stort set nøgen, kun iført en lille trusse på sin numse og et par solbriller, mens hun poserer topløs i en seng med en telefon i hånden. I teksten til denne post havde den selvsikre modell bare skrevet  kommentaren '1-800-SEX-SELLS'. 

Sahara Ray, Justin Biebers veldrejede ekskæreste, er efter sigende “kun venner” med den australske model Jordan Barrett.

Den unge model, der for alvor blev kendt verden over, da hun sidste sommer nøgenbadede med Canadisk-fødte Justin Bieber på Hawaii, er datter af den berømte surfer Tony Ray, og bor ligesom Bieber også i Los Angeles. 

Sahara er som sin far en dygtig surfer, men hun valgte at drosle ned for sporten og i stedet arbejde på sin karriere som model. Hun ses dog stadig ofte i både bølger og badetøj, for hun har stor success som netop badetøjs-model. 

Sahara Ray i hvid top og hvide trusser.

Her viser Sahara Ray bryster på stranden.

Frækt billede i badekar med Sahara Ray nøgen for fotografen.

Her er flere nøgenbilleder af Sahara Ray: