Kæreste-challenge: 7 sjove og seksuelle udfordringer på 7 dage

Foto: Shutterstock

Vi kender det alle sammen. Den tidlige forelskelse er ovre, hverdagen er landet, og I føler begge, I kender hinanden ud og ind.

Det er utroligt let at miste noget af den passion og intimitet, I havde i starten af forholdet. Den gode nyhed er, at den også er utrolig let at få tilbage!

Sex og intimitet er som superlim, når det kommer til at styrke parforholdet.

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, giver vi dig her syv udfordringer, du skal udføre på syv dage. 

Prøv det og oplev romantikken genblomstre i dit forhold!

1. Mandag

Oven på en afslappende weekend kan mandag til tider føles som en mavepuster. Kom ned i gear igen og forkæl hinanden med en kropsmassage.

Dæmp lysene, skru op for nogle bløde sange og find en god olie frem. Med en sensuel massage kommer I hinanden ved, og så bliver mandag ikke helt så ringe endda.

2. Tirsdag

Bare fordi I har været sammen i lang tid, behøves det ikke blive kedeligt. Derfor skal I prøve en ny, vild sexstilling i dag.

Find inspiration hos Kama Sutra eller vær kreativ og prøv jer frem. Selv hvis det går galt, får I et godt grin. Brug eventuelt nogle sexterninger, som foreslår forskellige, nye stillinger.

3. Onsdag

Udforsk en fantasi som enten dig eller din partner går med.

Sæt ord på dine fantasier og vær ikke bange for at føre dem ud i livet. Åben, tillidsfuld kommunikation skaber nemlig intimitet, både følelsesmæssigt og seksuelt. 

Prøv dialogspillet for at få ord på lyster og fantasier.  

4. Torsdag

Det er blevet tid til at finde dit frækkeste lingeri frem og kravle under dynen med din kæreste og en erotisk bog.

Prøv at leve dig ind i det, når du læser den højt – måske vil du føle dig lidt fjollet i starten, men når du er kommet dig over det, kan det godt gå hen at blive rigtig varmt i soveværelset.

Med en erotisk bog som Fifty Shades – Fanget vil I med garanti blive opslugt af de sensuelle scener og have svært ved at holde fingrene for hinanden. Og så er den virkelig god til inspiration til eget sexliv.

5. Fredag

Gør det et sted uden for soveværelset.

Det kan være i stuen, i bilen eller et offentligt sted, hvis I føler jer ekstra friske – bare sørg for at være diskrete.

Forskning viser nemlig, at sex andre steder end soveværelset bringer par tættere sammen.  

6. Lørdag

Chokoladefondue og romantiske film er dagens nøgleord.

Start ud med at lave hjemmelavet fondue sammen. I er fælles om det, det smager lækkert, og I får prøvet en ny ting.

Hvis I skal gøre det ekstra frækt, så prøv med chokolade bodypaint. På den måde får I både en lækker forførelse og mulighed for at udtrykke jer kreativt.

Sæt derefter en romantisk film på. Gerne en rigtig tårevæder eller en morsom en, som vil få jer til at føle den samme følelse. 

7. Søndag

Tænd stearinlys og lyt til sange om kærlighed.

Tilbring dagen I jeres egen lille puppe. Kom hinanden ved og snak om, hvad sangene får jer til at føle. Perfekt opladning til den kommende uge. Og husk, her skal der massere af puder, tæpper og gode stillinger som ”Skeen” til. 

 

Dagens Gossip