Kærestepar som putter meget er gladere

Når du putter og krammer med din kæreste i længere tid, udløser hjernen kærlighedshormonet oxytocin, som får dig til at føle velvære og en stærkere tilknytning til din partner.

Denne artikel indeholder affiliate links

Jo mere intime I er, desto tryggere, gladere og mere komfortable, vil I være.

En ekstra bonus ved at putte er selvfølgelig, at I er super tætte, kan snige et kys ind hist og her, høre hinandens åndedrag, mærke hinandens kroppe – og nogle gange, fører det altså også til, at tøjet ryger af.

Men det er ikke altid, at dit behov for at putte stemmer overens med din kærestes. Derfor giver vi dig i samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, tre tips til, hvordan du får din kæreste til at putte meget mere sammen med dig.

Sådan får du din kæreste til at putte med dig

1. Tag det første skridt

Du kan ikke forvente, at din partner altid kravler op på siden af dig i sengen og putter med dig.

Derfor kan du tage det første skridt. For nogle gange er det simpelthen lettere, hvis du viser din kæreste, hvad du gerne vil have.

Ryk tæt ind til ham og læg dit hoved på hans skulder. Læg din hånd på hans knæ eller vikl din arm ind i hans og kram ham inderligt.

Du kan også blidt tage hans arme og vikle dem rundt om dig.

Kropssprog er en af de bedste måder at kommunikere dine behov på, men pas på ikke at være for frembrusende. Det hele skal gøres med et smil.

2. Sæt ord på dine behov

Hvis din kæreste ikke opfangede hintet med dit kropssprog, kan du prøve næste skridt og sætte ord på dit behov for at putte.

Åben, tillidsfuld kommunikation mellem dig og din partner er vitalt i ethvert forhold, og kan være med til at styrke intimiteten mellem jer. Sådan står der hos Psychologytoday.com, hvor Dr. John Gottman, professor i psykologi hos Washington Universitet, forklarer, at man altid skal spørge sig selv, om kommunikationen er med til at styrke eller forværre forholdet.  

Vær præcis i dine formuleringer, så der ikke opstår misforståelser, og vær villig til at gøre en indsats for at nå til fælles ståsted.

Start dine sætninger med ”jeg”, så det ikke virker som om, du beskylder ham for noget eller brokker dig over hans opførsel.

Og lyt! Når han så åbner op, så giv ham din fulde opmærksomhed. På den måde kan I komme tættere på en putte-løsning, der fungerer for jer begge.

3. Vær mere kærlig 

Hvis du ikke er særlig kærlig over for din kæreste, kan det være svært at forvente af ham, at han putter med dig hver aften.

Jo mere hengivenhed du viser ham, desto mere vil du opmuntre ham til at gøre det samme over for dig.

Små kærlige gestus i løbet af en dag kan føre til, at I putter mere. Og kommer I til at putte mere, er der også grobund for mere sex, da det kan være det perfekte forspil. 

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer her, hvordan:

”Når man ligger tæt sammen, er der rigtig god mulighed for intimitet og at forkæle hinanden endnu mere. Nyd hinanden og udforsk kroppen. Skeen er også en rigtig god sexstilling, hvor det kan blive nemmere at ramme G-punktet på kvinden. Her kan man bruge sexlegetøj, som går ind og understøtter dette. We-Vibe laver nogle gode parvibratorer, som fungerer via din smartphone. We-Vibe Plus Partner vibratoren er meget populær, og en af de vibratorer, jeg plejer at anbefale varmt til par”.

 

 

Dagens Gossip