Kun fantasien sætter grænser: 7 personer afslører de mest bizarre steder at dyrke sex

Foto: Shutterstock.

Et tur i mor og fars seng er intet i forhold til disse historier.

Sex behøver ikke altid foregå i soveværelset efter kl 21 med slukket lys. Der er masser af muligheder, hvis man ikke frygter andres øjne eller er bange for at komme galt afsted.

Hvem siger, man fx ikke kan tage en hurtig omgang i rustvognen eller på landingsbanen? 

Det sociale medie Reddit har bedt deres brugere om at nævne de mest bizarre steder, de har dyrket sex, skriver mediet Daily Mail. Og brugernes oplevelser er langt fra kedelige, men det er ikke alle, der er lige anbefalelsesværdige. 

Her kommer et udpluk af de bizarre steder - nogle er mere detaljeret beskrevet end andre:

1. I kirken.

En bruger beretter, hvordan ham og kæresten i deres unge dage kom for sent til en messe i kirken og blev bedt om at vente i et rum højt oppe med udsyn til messen. Parret var alene og svært lystne, og dyrkede derfor sex på en bænk i rummet - uvidende om de ville blive forstyret, fortæller brugeren Rookworst.

Læs også

Dette billede afslører, hvor beskidt din tankegang i virkeligheden er

2. På en landingsbane.

Dette sted må siges at høre til i den farlige ende af skalaen. Der er desværre ingen deltaljer om land, men den slags er formodentlig ret svært at slippe af sted med i danske lufthavne. 

3. I en forladt frugtbod ved vejkanten.

Det var altid noget, at frugtboden var forladt, så ingen kunder fik 'beskidt' frugt med hjem. 

4. Inde i en MRI-scanner på hospitalet. 

Puha, læger og andet personale skal passe på med at lade deres patienter ligge for længe i den slags maskiner uden opsyn. Eller måske var det netop en læge, der tog en tur i scanneren med en sygeplejerske? 

Læs også

Flest mænd er utro på denne dag på året - og den er lige om hjørnet

5. På en kirkegård.

En kvinde tog et par fyre med på kirkegården og havde noget af det bedste sex, hun nogensinde har haft. ‘Det med at gøre noget forkert og muligheden for at opdaget gør det så spændende', forklarer den kvindelige bruger Ticklesmypickle.

6. I en kano.

Selvom parret trak kanoen halvt op på land for at få lidt stabilitet, var det stadig meget svært, husker brugeren Psaasp. 

7. I en rustvogn.

Brugeren Phelnoth havde en god ven i high school, der købte en gammel rustvogn og indrettede den med madrasser. Til en fest havde Phelnoth sin kæreste og en anden pige med i rustvognen til en trekant, fordi alle rum i huset, hvor festen blev holdt, var optagede. ‘Det var ikke så uhyggeligt, som det lyder’, tilføjer Phelnoth.

Læs også

Topmodel viste glatbarberet mis på den røde løber: Nu undskylder hun for kjolen

 

 

Dagens Gossip