Kunstig intelligens giver de bedste blowjobs

Den nye blowjob-maskine, Autoblow AI, blev i sidste uge lanceret på verdens største sexlegetøjsmesse, Erofame. Autoblow AI benytter kunstig intelligens til at give dig et nyt blowjob, hver gang du bruger den.

Denne artikel indeholder affiliate links

På verdens største sexlegetøjsmesse, Erofame 2019, blev der i sidste uge lanceret en revolutionerende blowjob-maskine fra tech-virksomheden Vieci. Den nye Autoblow AI er udviklet med teknologien kunstig intelligens, der giver dig et nyt og unikt blowjob, hver eneste gang du sætter den i stikkontakten.

Producenterne bag Autoblow AI har brugt machine learning til at analysere flere hundrede timers pornofilm med oralsex, for at opdage og derefter genskabe de teknikker, der giver det bedste blowjob. De har derefter programmeret blowjob-maskinen til at bruge teknikkerne fra filmene.

Blowjob-maskinens indbyggede minicomputer kan få silikonemundstykket til at bevæge sig imellem 250 forskellige positioner. Det sikrer en unik AI-oralsex teknik, der er forskellig fra gang til gang. Denne teknologi skulle efter sigende være med til at give dig den mest realistiske følelse af et blowjob.

Sexlegetøj med hi-tech funktioner vokser

De sidste par år er der kommet mere teknologisk og avanceret sexlegetøj – og den tendens ser ud til at fortsætte ind i 2020, hvor Autoblow AI er en af branchens mest revolutionerende onaniprodukter til mænd. Det fortæller Mathilde Mackowski, medejer af Sinful, der er Skandinaviens førende webshop inden for sexlegetøj.

”Sexlegetøj med indbygget teknologi er ikke længere nyt inden for branchen. Vi har set flere hi-tech produkter med VR-funktioner og penisringe med indbygget kamera, men denne brug af kunstig intelligens er helt ny. AI-teknologien er et bevis på, der er kommet nye standarder, som vil revolutionere produkter til mænd,” fortæller Mathilde Mackowski.

Everything You (Never) Wanted To Know About The Autoblow A.I.

Tech-virksomhed producerer sexlegetøj gennem crowdfunding

Producenterne bag Autoblow AI er ikke en traditionel sexlegetøjsproducent. Det er nemlig en amerikansk tech-virksomhed, der har brugt machine learning til at udforme dette unikke produkt med kunstig intelligens.

Hvis det ikke havde været for nysgerrige forbrugere fra hele verden, havde Autoblow AI måske aldrig set dagens lys. Den amerikanske tech-virksomhed har nemlig realiseret blowjob-maskinen gennem crowdfunding, hvor kunderne har købt produktet allerede inden det er blevet produceret.

 

Dagens Gossip