Kvinde onanerer på arbejdet for at frigøre stress: Det burde du også

En onanipause på jobbet skulle gøre dig mere effektiv. Det fortæller Nadia Bokody, der dagligt tager sig en lille spiller på arbejdet.

Nadia Bokody er en ganske almindelig kvinde med et ganske almindeligt job, hvor hun dagligt går de få minutter hun har på arbejdet. Hvad der adskiller Nadia fra mange andre er, at hun jævnligt onanere på arbejdet, fordi det gør hende mere klar i hovedet.

Der hvor andre tager en hurtig cigaretpause eller sidder og bruger et par minutter på at scrolle gennem deres feed på telefonen, så smutter Nadia en tur på toilettet, hvor hun finder en fræk film frem, indtil hun får sin forløsning.

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

Det fortæller hun om på kvindehjemmesiden Shesaid, hvor hun også opfordrer andre mænd og kvinder til at gøre det samme.

“Jeg sidder ved mit skrivebord, føler mig en lille smule anspændt og stresset over mine deadlines og en smule seksuelt opstemt. Jeg har et meget sundt sexdrive, og da jeg skriver og læser om sex hver dag, så hjælper det ikke på det,” lyder det fra Nadia Bokody, der efterfølgende tager sig en lille pause.

“Så går jeg ud til min daglige “kaffepause”. Forskellen er bare, at jeg ikke skal have kaffe, jeg skal onanere,” fortæller hun.

Hun tilføjer også, at hvis det er i frokostpausen, så kan hun godt finde på at gå hjem til sig selv i stedet, hvor hun så har mulighed for at benytte sig af vibratoren og de afslappede omgivelser.

“Men i de tilfælde, hvor jeg ikke kan vente så længe, så går jeg ud på toilettet, tager mine høretelefoner i, surfer lidt rundt på RedTube indtil jeg er forløst,” fortæller hun.

Frisk og mere fokuseret

Det er ikke kun fordi, at Nadia Bokody synes, at det er en fornøjelse at onanere, at hun mere eller mindre gør det dagligt på sin arbejdsplads. Det skyldes lige så meget, at det er en glimrende måde at frigøre stress, og dermed være mere fokusere på sine arbejdsopgaver.

“15 minutter senere er jeg skarpere og mere fokuseret, og klar til at håndtere hvad end resten af dagen byder på. Det er ikke bare fordi, at jeg elsker at onanere. Min unikke metode til at frigøre stress er videnskabeligt bevist til at have en effekt - modsat den ligegyldige scrollen igennem ens feed på de sociale medier eller indtag af sukkerfyldte snacks,” fortæller hun.

Hun henviser blandt andet til nylige undersøgelser, der har vist hvilke fordele der er ved at onanere. Psykologen Dr. Cliff Arnall fortalte sidste år i en artikel til det britiske medie Metro, at han ville forvente, at virksomheder der havde en decideret onani-politik ville have ansatte med højere produktivitet, mindre aggressioner og flere smil.

Nadia Bokody giver et lille tip i bunden af artiklen, at man let kan få små vibratorer der ligner læbestifter, som man kan have skjult i håndtasken og tage med på toilettet, uden at ens kollegaer kigger underligt på en.

Hun opfordre på det kraftigste folk til at følg trop. Kunne du finde på det?

Læs også

Læger advarer kvinder mod trend: Stop med at rense jeres tissekoner med agurk

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip