Kvinder putter hvepsereder op i skeden for at gøre den strammere

En ny sundhedstrend skal stramme underlivet op og forbedre sexlivet. Anerkendt gynækolog advarer mod trenden, der er decideret farlig.

Hvepse og bier er for mange et irriterende aspekt ved sommeren, fordi det er umuligt at nyde en is eller en sodavand, uden de stikkende insekter sværmer rundt.

Men en ny sundhedstrend giver de stikkende dyr en ny funktion – de er nemlig en del af den sidste nye trend, der skal stramme det kvindelige underliv op og forbedre sexlivet. Trenden, som sundhedssider sælger til det kvindelige køn, indebærer, at kvinderne putter hvepsereder – såkaldte egegaller – op i underlivet. Resultatet er en strammere skede.

Det skriver  Daily Mail

Egegaller opstår, når en bestemt hvepseart lægger æg på egetræets blade. Som reaktion bliver der på bladene dannet små runde kugler med hvepselarver i.

Trenden kan gøre stor skade

Det er absolut ikke alle, som hilser den seneste tendens velkommen. Den canadiske gynækolog, Jen Gunter, advarer mod den bizarre trend.

Smertefuld sex og en øget risiko for HIV er bare nogle af de konsekvenser, der kan være ved at hoppe med på den seneste ”sundhedsbølge”, advarer hun.

- Dette produkt følger de traditionelle praksisser ved at tørre slimhinderne i skeden, hvilket øger risikoen for slid under samleje og ødelægger samtidig det beskyttende lag af slim, lyder advarslen fra Jen Gunter, der understreger:

- Det er en farlig tendens, der kan gøre potentiel skade.

Sundhedssiderne er langt fra enige i Jen Gynters bekymringer. Kvinder, som benytter den nye trend med hvepsereder i deres underliv, får nemlig et bedre sexliv, og så mindsker de risikoen for kræft – hvis man skal tro diverse sundhedssider, som sælger den nye trend.

Men trenden er ikke smertefri, erkender HeritageHealthShop – og det får alarmklokkerne til at ringe hos Jen Gynter.

- Hvis noget brænder, når du putter det ind i din skede, så er det, kort sagt, ikke godt for underlivet.

Drømmer du om at berige dit sexliv, men har du ikke lyst til at putte en hvepserede op i dit underliv, så er der heldigvis andre gode råd at følge.

 

Dagens Gossip