Læge advarer mod livsfarlig ‘leg’: Sådan må du aldrig onanere

Der er særligt en form for onani, som man skal holde sig langt fra, advarer læge. Foto: Shutterstock

En læge advarer nu mod en særlig form for onani, som kan være livsfarlig.

Man holder det helst under dynen og udenfor andre menneskers blikke.

Det er i hvert fald ikke typisk noget man deler med hverken sine kollegaer, konen eller nogen andre.

Men alligevel kan man jo godt lige gøre det i en snæver vending og ‘hjælpe sig selv’ med en omgang onani, hvilket jo er ret naturligt. M

en er man typen, der alligevel leger mere ‘eventyrligt’ med sig selv, så er der særligt en form for onani leg, som man skal afholde sig fra, skriver Indy100.

Det kan nemlig være livsfarligt at onanere, hvis man samtidig ‘leger’ med vejrtrækningen, hvor man enten kvæler sig selv eller får sin partner til at lukke for luftgangen i kortere eller længere tid ad gangen. Ifølge den tyske læge Herald Voss fra Frankfurt, så dør der i Tyskland hvert år mellem 80 og 100 mennesker, som følge af den farlige sexleg, men tallet kan være langt højere.

Læs også

Mand delte ‘pinlig’ video af sin kæreste på bar: Nu hyldes hun af kvinder over hele verden

- Der er ekstremt mange tilfælde, som aldrig bliver anmeldt, hvilket er meget sjældent indenfor retsmedicin, siger han til den tyske avis Bild.

Han understreger, at mange dødsfald ikke bliver undersøgt af en retsmediciner, hvis ikke der er tydelige tegn på en uheldig sexleg. Han nævner blandt andet et eksempel, hvor en mor i den tyske by Halle fandt sin egen søn død, hvor han havde fastspændt klemmer fra en julelyskæde i brystvorterne.

Moderen fjernede lyskæderne, inden ambulanceredderne dukkede op, men indrømmede senere, at hun havde fundet sin søn afgået ved døden som følge af det seksuelle uheld. Her viste en undersøgelse efterfølgende, at manden havde stimulere sig selv via elektrisk chok.

Læs også

36-årig østjysk mand skulle hæve penge og satte bilen i tomgang: Da han kiggede sig over skulderen, fik han travlt

Et andet kendt eksempel på uheldet var den kendte skuespiller David Carradine, der blev kendt som skurken Bill i ‘Kill Bill’-filmene. Han blev fundet død på et hotelværelse i Bangkok i Thailand i juni 2009, hvor han havde reb om sin hals, arme og kønsdele. Her mente politiet i Thailand også, at der var tale om en seksuel leg, der var gået galt.  

Og det kan være langt farligere at forsøge at påvirke vejrtrækningen end de fleste tror, advarer Herald Voss.

- Hvis man presser hårdt om begge halspulsårer, kan man miste bevidstheden i løbet af kun 30 sekunder, siger den tyske læge til Bild.

Flere populære artikler om onani og orgasmer

7 kvindelige orgasmetyper du SKAL kende - Alle kvinder burde være i stand til at få en orgasme – og faktisk også flere i streg. Men for nogle, er det en udfordring at komme i orgasmehimlen. Måske er du en af dem? Heldigvis er der hjælp på vej. Det kan nemlig være, at du slet ikke kender de mange muligheder, som du har for at få forskellige typer af orgasmer. 

Sådan får du de mest fantastiske orgasmer med A- og U-punktet - Kender du A- og U-punktet og andre fremtrædende erogene zoner? Her kan du blive klogere på dine mest intime nydelseskilder, der baner vejen for fantastiske orgasmer. Vi har lavet en guide her!

8 ting du burde vide om den mandlige orgasme - En orgasme er bedre, hvis den bliver lavet under et samleje. Både mænd og kvinder får udløst 400 procent mere prolactin, et ekstasefremkaldende stof, hvis de har sex i stedet for at onanere. Her er otte ting, som du med sikkerhed ikke vidste om den mandlige orgasme.

Forskere afslører: 3 ting giver kvinder orgasme - Heteroseksuelle kvinder får færre orgasmer end andre under sex. Men det er ikke en naturlov, at kvinder skal gå uforløste fra dobbeltsengen. Forskere løfter nu sløret for, hvilke tre bevægelser i sengen der giver orgasmegaranti.

8 mærkelige ting der kan ske efter en orgasme - De fleste mennesker forbinder orgasme med det ultimative festfyrværkeri af ren nydelse. Men ligesom man kan komme galt afsted med fyrværkeri, kan orgasmen også have sine uventede sideeffekter.

 

Dagens Gossip