Lummer undersøgelse: Folk med denne hårfarve får mest sex

Foto: Shutterstock

Hvis du savner frækt selskab i sengen, så er det faktisk ikke ligegyldigt, om du er brunette, blondine eller rødhåret.

Hvis det er ved at være et godt stykke tid siden, du sidst har fået en tur i høet, fedtet rotten, fået lagt lidt tunnelarbejde eller finpudset understellet (frækt barn har mange navne), så skulle du måske overveje at give din frisør et kald og bestille tid til en hårfarvning.

Der er nemlig en sammenhæng mellem, hvor meget sex du får, og hvilken hårfarve du har. Det skriver Elite Daily.

Det lyder måske som en røverhistorie, men ifølge kondomfirmaet Skyn, så er den altså god nok.

For hos producenten af gummifrakker til rumsterstangen har man nemlig lavet en stor 2017-undersøgelse blandt sine kunder, hvori man blandt andet har spurgt til kundernes hårfarve.

Find Danmarks største samling frække sexlegetøj her.

Efterfølgende stod det klart, at de kunder, der køber flest kondomer, og som dermed må formodes at få mest sex, er….. blonde personer!

Læs også

Dit stjernetegn afslører: Dette er det mest beskidte, du er villig til at gøre under sex

Dermed kan blondiner altså ikke kun prale af at have det sjovere – de kan også prale af at have det frækkere, da de er de mest seksuelle aktive.

Ifølge den store undersøgelse svarede 79 procent af de blonde adspurgte, at de havde sex mindst én gang om ugen, hvilket er oftere end folk med andre hårfarver.

Dermed er lyshårede mennesker, ifølge Skyns beregninger, altså dem, der oftest kaster sig ud i lagengymnastik.

På andenpladsen over hårfarver, der oftest får sex, finder vi de mørkhårede, mens brunetterne sniger sig ind på en liderlig tredjeplads.

Højst overraskende halter de rødhårede en smule efter i undersøgelsen.

For på trods af deres renommé som passionerede, lidenskabelige og temperamentsfulde personer, der kan sætte ild i enhver dobbeltseng, så kan ’kun’ 68 procent af de rødhårede prale af et ugentligt skrald. 

 

Dagens Gossip